(VIDEO) KIJIN POKOJNI OTAC PRETIO SLOBI, REKAO JE DA ĆE GA RAZBITI: Posle TOGA više nikad nisu progovorili!
Foto: Printscreen Twitter, Printscreen Pink Tv

BRANIO ĆERKU

(VIDEO) KIJIN POKOJNI OTAC PRETIO SLOBI, REKAO JE DA ĆE GA RAZBITI: Posle TOGA više nikad nisu progovorili!

Stars -

Otac učesnice Zadruge Kije Kockar Miloš Kockar preminuo je danas nakon duge i teške bolesti, a ta vest njoj će biti saopštena sutra, kako je zamolila njena majka, Nadica Zeljković.

Ova vest deluje još tužnije u svetlu činjenice da je upravo pred Kijin ulazak u Zadrugu ona počela da komunicira sa njenim ocem, koji ranije nije želeo da komunicira sa svojom ćerkom, koju je dobio u vanbračnoj vezi, kada je imao 40 godina. Kija je prvi put razgovarala sa ocem pred ulazak u rijaliti, i planirala je da sa njim razvije odnos kada izađe iz tog šou programa.

foto: Printscren YouTube

I on se, očigledno, bio predomislio i odlučio da uspostavi odnos sa ćerkom posle decenija odbacivanja, a o tome svedoči i činjenica da je slao svojoj ćerki poruke podrške, preko majke Nadice. U videu koji se nalazi ispod teksta možete čuti kako je i Slobi Radanoviću, Kijinom mužu koji ju je prevario u rijalitiju, uputio poruku, i to preko njene majke Nadice, koja je došla da je poseti pred doček Nove godine.

"Slobu je rekao da će razbiti", rekla je Kijina majka, što je očigledno iznenadilo Kiju, kada je shvatila da ova pretnja dolazi od njenog oca.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track