IVANA SELAKOV SE PODVRGLA VANTELESNOJ OPLODNJI: Pevačica detaljno ispričala kroz šta sve prolazi!
Foto: Damir Dervišagić

ŽELI BEBU

IVANA SELAKOV SE PODVRGLA VANTELESNOJ OPLODNJI: Pevačica detaljno ispričala kroz šta sve prolazi!

Stars -

Kada su se pre više od deceniju upoznali i shvatili da su stvoreni jedno za drugo, Ivana Selakov i njen verenik Predrag Mirković znali su da će njihova ljubav biti večna.

Ivana je nekoliko puta govorila da bi volela da se ostvari kao majka, ali njen put do trudnoće nije tako lak.

Kako je ispričala, terapija je teška i nekad bolna, ali ona razmišlja samo o cilju.

foto: Damir Dervišagić

- Podržavam vantelesnu oplodnju. Ušla sam u taj proceduru. To je jedan proces koji je malo dosadan u smislu da žena mora da prima hormone svaki dan. To je ogromna količina injekcija, preko 250 moram da primim - kaže Ivana Selakov i dodaje:

- Postoji metoda kraćeg i dužeg period primanja terapije kada se podvrgnete ovom procesu. U konstultaciji sa mojom doktorkom Gocom, ja sam se odlučila za duži period, i to podrazumeva preko dvesta injekcija, kao i osam tableta dnevno.

Ipak, to joj ne predstavlja problem. Želja je jača i uz savete doktora, boriće se da uskoro ostane u drugom stanju.

- Super podnosim. Dešava mi se da otičem. Imam nekad osećaj da me garderoba zateže. Zadržava se tečnost. Žena prosto buja od tih hormona i nije lako, čak budu i promene raslopoženja, ali cilj je lep. Zasada nemam nikakvih problema i kod mene ide to vrlo glatko - kaže Ivana.

Uz podršku budućeg supruga sve podnosi. On joj daje vetar u leđa. Uvek je tu za nju i ništa mu nije teško da uradi. Predrag je bodri, a već sada razmišljaju o tome kakvi će biti kao roditelji:

- Fokusirani smo na ovaj proces. Kada čujemo da je neka naša prijateljica ili koleginica ostala u drugom stanju, radujemo se i to bude nama podstrek.

foto: PrintScreen/Instagram

Jedino što naglašava da joj teško pada je to što joj telo često otiče.

- Oticanje mi je najteže, posebno kada je vruće. Zadržava se tečnost. Kao tempirana bomba sam. Možda puknem sada ovde - kaže kroz smeh popularna pevačica, ali kaže da je to ne brine jer je sve to prolazna stvar.

S optimizmom gleda na to da će se uskoro ostvariti kao majka jer bi dete bilo centar njenog sveta.

- Priželjkujem da se ostvarim u ulozi majke. Mnogo mi je to bitno. Trenutno mi je to prioritet. Sve ostalo sam ispunila sebi i sve želje sam ostvarila - kaže Ivana.

Iako je u dugoj vezi, Ivana još nije izgovorila sudbosno "da", ali kako otkriva, biće to uskoro.

- Biće svadba. Da li će biti klasična svadba ili samo registracija, videćemo. Mnogo svadbi sam pevala u životu i videla neka od najlepših venčanja, tako da sam uživala na tim lepim veseljima i možda sam se na neki način istrošila i proživela svadbe više puta, pa za svoju još razmišljam. Jedan dan ustanem i želim samo da se registrujem, a onda sutradan kažem sebi “Ne, ipak ćemo napraviti svadbu”. Nisam još načisto - kaže Ivana.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja