(VIDEO) LUNA U DEPRESIJI, NE IZLAZI IZ SOBE: Samo JEDNA ukućanka je došla da je TEŠI! Bila si tu samo da ONI shvate da se vole!
Foto: Printscreen/ Youtube

Skrhana

(VIDEO) LUNA U DEPRESIJI, NE IZLAZI IZ SOBE: Samo JEDNA ukućanka je došla da je TEŠI! Bila si tu samo da ONI shvate da se vole!

Stars -

Luna Đogani je noć provela sama u izolaciji zbog toga što joj je Sloba Radanović tražio pauzu kako bi presabrao svoje misli, ona se ovog jutra osećala potpuno skrhano, a prva je Nadežda Biljić došla da je uteši.

foto: Printscreen/ Youtube

"Veruj mi, najbitnija je porodica, a ti to imaš sve. Nemoj da brineš. Misli o sebi i svojoj porodici. Uživaj, život je jedan. Osetila sam kako je voleti i biti voljen. Ustani, isplači se i istresi sve iz sebe. Moraš da budeš jaka", tešila je Nadežda Lunu dok je ležala u krevetu.

Biljićeva nije prestajala da je hrabri i teši objađnjavajući joj da je sve to što je proživela sa Slobom bila prava ljubav i da će je učinjene greške načiniti samo jačom. Luna je zajecala, a Nadežda je nastavila sa savetovanjem.

foto: Printscreen/ Youtube

"Sve je to period zaljubljivanja. Ja sad krećem od nule. Ništa nije isto, čak ni odnos prema porodici. Ti si sebi najbitinija. Neka si se zaljubila, ti nisi uradila ništa. Ti si bila ta stavka da oni shvate da se vole, a tebi da shvatiš da ti to u životu ne treba. Ali nije strašno. Sve greške su samo tvoje i svaka greška tebe čini jačom i boljom. Ni za šta nema stida i srama. Teško je, znam da je teško, trebaće ti par dana da se isplačeš", savetovala je Nadežda Lunu.

Snimak kako Nadežda teši Lunu zaista je srceparajuć:

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) POPEO SI MI SE NA VRH GLAVE! U mačijem svetu ta rečenica ima i bukvalno značenje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track