LAZUKIĆ POBEGAO U ATINU! Luka posle saslušanja na motoru napustio SRBIJU, a evo šta je sa njegovim stvarima koje je Nataša izbacila iz svog stana...
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Ekskluzivno

LAZUKIĆ POBEGAO U ATINU! Luka posle saslušanja na motoru napustio SRBIJU, a evo šta je sa njegovim stvarima koje je Nataša izbacila iz svog stana...

Stars -

Luka Lazukić pobegao je u Atinu pred prvomajske praznike. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, suprug Nataše Bekvalac, koga ona krivično goni za porodično nasilje, nakon saslušanja u tužilaštvu napustio je Srbiju iako će protiv njega najverovatnije uskoro biti podignuta optužnica.

Pevačicin muž imao je nameru da se skloni iz Beograda na neko vreme, dok se ne stiša bura, pa je motorom otišao u Grčku.

foto: Vladimir Šporčić

- Njemu nije zabranjeno da napušta zemlju. Međutim, ukoliko se ne bude odazivao na pozive iz tužilaštva i suda, rizikuje da za njim bude raspisana poternica, pa čak i da mu bude određen pritvor. On nema nameru da se krije i vratiće se. Zna da ga čeka suđenje - otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je Lazukić na telefonskoj vezi sa advokatima i roditeljima.

- Luka je u toku sa svim dešavanjima jer ga svi izveštavaju. Svima je podelio zadatke. Drugarica koordinira advokate i njegovu majku Borku Lazukić, koja je Lukin glavni savetnik za neuropsihijatrijsku i psihološku analizu pevačice - priča naš izvor.

foto: Vlada Šporčić

S druge strane, Natašini advokati iz kancelarije Aleksić danas ili sutra treba da predaju Lukine lične stvari, koje bi trebalo da preuzme njegov drug.

- Nataša je još pre desetak dana izbacila Lukine stvari iz stana. Tada je angažovala transportno preduzeće koje je sve njegovo odnelo kod njegovih roditelja na Novi Beograd. Oni nisu želeli da prime ništa, pa su stvari vraćene kod Nataše. Ona nije imala kud pa će danas ili sutra njeni advokati sve što mu je ostalo dati njegovom prijatelju, koga je Luka zadužio da ih preuzme - završava naš izvor blizak Lazukiću.

foto: Damir Dervišagić/marina lopičić

Inače, nakon saslušanja Luka se vratio starom načinu života. On je nedavno kupio opremu za motor u vrednosti od pola miliona dinara.

Pozvali smo Luku za komentar, ali nije odgovarao na naše pozive i poruke. Nataša Bekvalac i dalje odbija da javno komentariše skandal koji traje već dvadesetak dana.

Bekvalčeva saslušana u centru za socijalni rad

PLAKALA DOK JE PRIČALA O BATINAMA

Nataša Bekvalac u ponedeljak je saslušana u Centru za socijalni rad po sopstvenoj prijavi. U pratnji pravnih zastupnika iz advokatske kancelarije „Aleksić“, pevačica je ponovila sve što se dogodilo u noći 14. aprila. Tokom prepričavanja događaja, ona je sve vreme plakala. Iako je prošlo skoro dvadeset dana, ona je i dalje u šoku. Pored pritiska koji konstantno oseća, Nataša se plaši da ostaje sama u stanu. Iako su dadilja i beba u drugoj sobi, Bekvalčeva ima potrebu da je uvek neko pored nje. Njene sestre se svakodnevno smenjuju, a dolaze joj i prijatelji. Nekoliko dana provela je kod roditelja u Novom Sadu da bi bila bliže starijoj ćerki Hani, koja tamo pohađa osnovnu školu.

Luka neće biti saslušan u Centru za socijalni rad jer je to krivični postupak u kojem se samo ona saslušava.

Ljubavno gnezdo

VODIO NATAŠU NA ODMOR U GRČKU

Luka Lazukić početkom maja prošle godine vodio je Natašu Bekvalac na odmor u Atinu. Supružnici, koji su u brakorazvodnoj parnici, tada su srećni uslikani na surčinskom aerodromu „Nikola Tesla“, gde su se do ukrcavanja u avion sve vreme držali za ruke i nisu se razdvajali. On joj je dva dana pred put samo saopštio da spakuje kofer jer je vodi na jedno romantično putovanje. U Atinu su boravili nekoliko dana u jednom luksuznom apartmanu s pogledom na more.

foto: Dado Đilas

Kurir.rs/Foto Dragana Udovičić/Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) LUKIN MOTOR OSTAO ISPRED NATAŠINE ZGRADE: Prijatelj došao da ga pokupi, Lazukić se nije pojavio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track