KOCKAREVA SAHRANILA OCA

KAKO JE IMALA OBRAZ DA SE POJAVI, ONA JE KRIVA ZA OČEVU SMRT: Ovako su pričali iza Kijinih leđa na sahrani

Stars -

Miloš Kockar, otac Kristine Kije Kockar, sahranjen je danas u Zrenjaninu, a sahrani su prisustvovali ćerka Kristina, maćeha Kata, Kristinina majka Nadica Zeljković, njen zakoniti suprug Sloba, kao i dečko Andrija.

foto: Marina Lopičić

Pored rodbine, Kijinog strica s kojim Kockarova nije u dobrim odnosima i ne pričaju već neko vreme, sahrani je prisustvovao i veliki broj građana koji su sve vreme komentarisali Kiju i Slobu zbog svega što se dešavalo i dešava u rijalitiju.

foto: Marija Dejanović

Mišljenja su bila podeljenja. Dok su neki bili na Kijinoj strani i osuđivali Slobodana jer ju je prevario sa Lunom Đogani, drugi su krivili Kockarevu za očevu smrt.

"Kako je imala obraza da se pojavi. Ona kriva za smrt, jer se sikirao i potresao zbog nje", komentarisala je jedna starija žena.

foto: Marina Lopičić

Drugi su pak bili protiv Slobe: "Kako je moguće da se pojavio na sahrani kad je ono uradio sa Lunom".

Kako je Kurir nezvanično saznao, na sahrani je bio i Kijin advokat koji je bio pripremio papire za razvod, koje je Kockareva trebalo da potpiše posle sahrane, međutim do toga nije došlo. Čim je Miloš Kockar sahranjen, Kija i Sloba su se vratili u Zadrugu.

Kurir.rs/M. Dejanović/Foto Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja