KIJINA MAĆEHA STAJALA JE SA NJOM U POVORCI: Videla je Slobu i odmah dala svoje mišljenje o Kristininom mužu
Foto: Marina Lopičić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

KIJINA MAĆEHA STAJALA JE SA NJOM U POVORCI: Videla je Slobu i odmah dala svoje mišljenje o Kristininom mužu

Stars -

Na sahrani Miloša Kockara, oca Kristine Kockar, njena maćeha Kata prvi put je upoznala Kijinog zakonitog supruga Slobodana Radanovića.

Kada su se sreli na groblju, Kristina je upoznala svog muža sa maćehom.

"Kato, ovo je moj suprug Slobodan", rekla je Kija maćehi.

foto: Marina Lopičić

Kata se tokom sahrane nije odvajala od Kije, a njih dve međusobno su tešile jedna drugu. U jednom trenutku, maćeha je uplakanoj Kiji izmamila osmeh jednom rečenicom.

"Što ti je zgodan muž", rekla je Kata Kristini dok su hodale u povorci iza sanduka Miloša Kockara. Kako Kija nije očekivala takvu reakciju svoje maćehe, usred tuge koja je obuzimala jer ispraća oca na večni počinak, počela je da se smeje.

foto: Marina Lopičić

"Ne znam zašto je došlo do toga, ali mislim da je Kata verovatno želela da malo Kristinu opusti. Hvala joj što joj je bila tako velika podrška na sahrani", rekla je kratko Kijina majka Nadica.

Kristina je u toku prethodne noći ovu maćehinu izjavu ispričala učesnicima rijalitija prisećajući se stresnog dana i događaja koji su obeležili sahranu njenog oca.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Blic, Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) BIO SI UZ MENE KAD MI JE SRCE BILO SLOMLJENO, KAD MI SE SVET SRUŠIO: Potresni Kijin govor nad očevim grobom, a onda je spomenula i NJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track