POZNATI NAM ČESTITALI ROĐENDAN: Ako nije u Kuriru, niko nije ni čuo!
Foto: Zorana Jevtić

Divan dan

POZNATI NAM ČESTITALI ROĐENDAN: Ako nije u Kuriru, niko nije ni čuo!

Stars -

Nekada ste bili fer prema meni, nekada mi i te kako pomogli u karijeri, poručila je Seka Aleksić, dok Željko Joksimović kaže da u našem listu uvek ima mesta za dobre priče

U PONEDELJAK BESPLATAN KURIR NA SVIM KIOSCIMA!

Brojne poznate ličnosti čestitale su 15. rođendan Kuriru i poželele mnogo uspeha u daljem radu s nadom da će i ubuduće ostati najuticajniji dnevni list u zemlji.

foto: Dragana Udovičić

Tokom proteklih 15 godina mnogi od njih ponekad nisu bili zadovoljni informacijama koje smo objavljivali, ali uprkos tome tvrde da su objektivnost i profesionalnost najbitniji, zbog čega nas poštuju. Jedna od onih koja od prvog dana veruje Kuriru je Seka Aleksić:

- Nekada ste bili fer prema meni, nekada mi pomogli u karijeri, ali jedno je istina - ako nije izašlo u Kuriru, kao da nije ni bilo. Od srca vama i vašim čitaocima čestitam jubilej.

Brena nam je poželela da trajemo večno:

- Srećan 15. rođendan Kuriru i čitavoj stvaralačkoj ekipi koja vredno prati sva zanimljiva i važna dešavanja. Želim vam da trajete večno i da slavite svoje jubileje sa svojim čitaocima jer je trajanje jedini bitan faktor i u dobrim i u lošim vremenima.

Željko Joksimović priznaje da mu se nisu uvek svidele vesti o njemu, ali da je to prihvatao kao sastavni deo posla:

- Verujem da je za vas ovih 15 godina bilo turbulentno, puno uspona, pomalo padova, kao i za nas o kojima ste pisali. Nisam uvek bio srećan onim što sam čitao o sebi, ali cenim što ste uvek tu, prijateljski, što ste kao medijski partneri ispratili moje koncerte i što u vašim medijima uvek ima mesta za dobre priče. Želim vam mirno more i da budete još tiražniji i uspešniji. Makar za milimetar.

foto: Dragan Kadić

Dragana Mirković kaže da s Kurirom ima dobru saradnju:

- Listu Kurir od srca čestitam rođendan i želim vam da budete još bolji i tiražniji, sa puno ekskluziva i da ostanete na strani svojih čitalaca, kao što ste i bili do sada.

ČESTITKE

Goran Bregović

Da još 100 godina pravite dobre novine

Još sto godina da pravite dobre novine i da još sto godina imate čitaoce koji vas vole. Trenutno sam u Turskoj, šteta što niste ovde, da proslavimo zajedno 15 godina Kurira.

foto: Printskrin

Saša Popović

Budite objektivni

Kuriru želim da bude objektivan. Što znači da me nekad hvalite, a nekad kudite. Vašim čitaocima želim da uživaju u pozitivnim i lepim vestima, a da na sportskim stranama u julu pročitam naslov „Srbija je prvak sveta u fudbalu“.

foto: Stefan Jokić

Marija Šerifović

Radite kao i do sada

Redakciji Kurira želim sretan 15. rođendan i da nastavite ovako kao što radite i sada. Puno pozdrava, nadam se da ćemo i u budućnosti ovako dobro sarađivati.

foto: Marina Lopičić

Saša Matić

Da se dugo čitate

Pošto je meni Kurir poklonio mnogo lepih trenutaka i mnogo smo lepo sarađivali svih ovih 15 godina, ja vam želim da i dalje budete dobro kao što ste bili i do sada, da se dugo čitate i da dugo trajate. Vašim čitaocima želim da budu srećni i da im je stalno osmeh na licu, pa i dok čitaju Kurir. Srećan rođendan!

foto: Dragan Kadić

Žika Nikolić

Slušajte glas naroda

Kuriru želim srećan rođendan i da trajete još dugo. Želim da nastavite da i dalje slušate glas naroda i da čuvate tradiciju, a da opet budete inovativni i u koraku s vremenom u kom živimo. Vašim čitaocima želim da uvek biraju istinu i prepoznaju kvalitet.

foto: Zorana Jevtić
foto: Kurir

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track