(VIDEO) KIJA PLAKALA POSLE NASTUPA S MUŽEM: Luni nije bilo dobro dok ih je gledala, a onda je nastao HAOS i Sloba odbio da primi nagradu...
Foto: Printscreen

NISU MOGLI DA SE OBUZDAJu!

(VIDEO) KIJA PLAKALA POSLE NASTUPA S MUŽEM: Luni nije bilo dobro dok ih je gledala, a onda je nastao HAOS i Sloba odbio da primi nagradu...

Stars -

Kija i Sloba nastupili su i izveli pesmu "Lažov notorni", koju inače pevaju Ceca Ražnatović i Saša Matić.

"Kija, ti si iznenadila, muzikalna si. I ovi scenski pokreti, sve, bravo", poručio je žiri. Svi su se složili da su Sloba i Kija ostavili dobar utisak na publiku.

Kija nije mogla da zadrži suze, ali se brzo pribrala i saslušala kako su ih ocenili.

Luna je pomno pratila nastup Kije i Slobe. Bilo joj je teško da ih gleda zajedno na sceni, a po završetku istog aplaudirala sa ostalima, pokazavši da joj se dopalo kako su odradili ono što se od njih tražilo.

Pobede su odneli su Sloba i Kija, odnosno Luna Đogani i Bane Čolak. Bračni par Radanović-Kockar dobio je najviše glasova novinara, stručnog žirija i Fejsbuk glasača.

Nagradu je primila Kristina, a Sloba nije bio tu pošto se posle nastupa posvađao sa Lunom, posle čega je sa njom otišao u spavaću sobu.

Najviše SMS glasova imali su Đoganijeva i Bane Čolak. Njima je pripala nagrada od 10.000 dinara, kao i paket suhomesnatih proizvoda. Nagradu je primio Bane Čolak.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) VRATILA SE ZVER: Selma se skinula, a nećete odvojiti pogled od njenih bujnih grudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track