OVE ZVEZDE SRPSKE ESTRADE U RATU SU SA RODITELJIMA: Ne žele ni da čuju za OČEVE, potrošili joj 20.000 €, a onda ju je sahranila sa ŠPILOM KARATA!
Foto: Damir Dervišagić

U LOŠIM ODNOSIMA

OVE ZVEZDE SRPSKE ESTRADE U RATU SU SA RODITELJIMA: Ne žele ni da čuju za OČEVE, potrošili joj 20.000 €, a onda ju je sahranila sa ŠPILOM KARATA!

Stars -

Poznate ličnosti nisu imunu na porodične drame i to što su slavni ne znači da je u njihovim porodicama sve u redu. Mnogi od njih nisu u dobrim odnosima sa roditeljima, neki čak i ne razgovaraju godinama.

Ana Sević

Ana Sević uvek emotivno govori o porodici, a jedina osoba o kojoj ne priča je njen otac. Iako je od početka karijere do sada dala veliki broj intervjua, pevačica nikada nije pomenula svog oca koji nije bio uz nju dok je odrastala.

foto: Damir Dervišagić

Ana Kokić

Poevačica već godinama nije u kontakstu sa ocem Stevom koji još nije upoznao njene ćerke Ninu i Teu. Ana je prekinula svaki kontakkt kada je on napustio njenu majklu Branku i ostavio je samu sa dve ćerke.

foto: Dragana Udovičić

Kristina Kovač

Pevačica je pre nekoliko godina iznenadila sve kada je na društvenoj mreži objavila status odnosa sa sestrom Aleksandrom: "Ja sam svoju najbližu sestru izgubila negde 1996. Ona mene danas". Ta objava je naljutila i njenog oca Kornelija i sestru Anju.

foto: Printscreen/Instagram

Tanja Savić

Pevačicva godinama je u svađi sa roditeljima zbog para koje je dala njima kako bi završili kuću, u koju je trebalo da se iz Australije vrati sa decom. Ona im je navodno ostavila 20.000 evra da srede kuću, a oni su sve potrošili.

foto: Damir Dervišagić

Zlata Petrović

Petrovićeva je izjavila jednom prilikom da zbog kocke nije imala mnogo ljubavni ni sreće i da je njena majka bila pasionirani kockar, koju je ček i sahranila sa špilom karata.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK! STRAŠNE OPTUŽBE SINA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Majka me je prevarila, otela mi kuću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track