(VIDEO) ON JE MUTAV, UOPŠTE NIJE DOBRICA: Kija je sve mogla da OČEKUJE od Slobe, ali ostala je u ŠOKU kad joj je ove reči uputio posle nastupa
Foto: Pritnscreen

VREME JE POKAZALO

(VIDEO) ON JE MUTAV, UOPŠTE NIJE DOBRICA: Kija je sve mogla da OČEKUJE od Slobe, ali ostala je u ŠOKU kad joj je ove reči uputio posle nastupa

Stars -

Kristina Kockar ostala je u šoku pošto je Sloba napustio takmičenje zbog svađa sa Lunom.

"Kako je meni bilo kad sam ja došla ovde svi su govorili da je Sloba dobrica, a da sam ja loša? Hoću da objasnim samo da je on mutav, uopšte nije dobrica! Vreme je pokazalo!", tvrdila je Kija.

Sloba je pre napuštanja studija imao intervju zajedno s njom, a Kija je do detalja ispričala šta je njen suprug izjavio.

foto: Printscreen

"Krivo mi je, mislim okej. Profesionalno kažeš da ti je bilo super. Bio je jako ironičan, kad su ga pitali da li očekuje pobedu, on je odgovorio: Pitajte bolje nju. Ja sam bila u fazonu da smo mi pobednički tim, znači, možemo samo zajedno. Pokušavam da ga izvučem, a on sav ironičan. Brate, čak i da jeste zbog mene, ne znam... nebitno, treba da ti bude drago. Ne znam da li ima takav kompleks od mene, da tako pljuje", rekla je Kija.

Nakon Slobinog ispada, Kija je zadrugarkama priznala da je Radanoviću najteže palo što publika nije bila oduševljena Luninim pojavljivanjem na scenu, a onda je naterao nju da izađe prva kako bi proverio da li će i sa njom biti ista situacija.

foto: Printscreen

"Meni niko nije verovao kakav je on, evo, vreme je pokazalo. Svi koji su bili na njegovoj strani meni su prilazili i govorili mi da sam bila u pravu. Ja sam njemu kombiju rekla da kad se vratimo može slobodno da vrati krevete, ja ću da urgiram da se ubrza razvod. On se meni tu inati i onda smo se utišali, pa smo se opet posvađali. I onda je rekao da ja izađem prva da vidimo reakciju publike. Hteo je da vidi da li će i meni reći: "Ua". Mislio je da će to reći isto kao što su i Luni. Kad smo završili, ja mu se izvinjavam što sam pogrešila tekst, a ja kao malo dete. Imala sam tremu, pokušavala sam da mu to objasnim i evo, rekao mi je: "Mrš. Krivo mi je, znam kako je..." - ispričala je Kija.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track