BIVŠA JETRVA OTKRIVA JEZIVE DETALJE IZ BRANKIČINOG ŽIVOTA: Sanjinu majku SILOVAO deda, a onda je maloletnu na silu udali! Sad se sveti muškarcima
Foto: Printscreen/Youtube

Nikad se nije oporavila

BIVŠA JETRVA OTKRIVA JEZIVE DETALJE IZ BRANKIČINOG ŽIVOTA: Sanjinu majku SILOVAO deda, a onda je maloletnu na silu udali! Sad se sveti muškarcima

Stars -

Bivša jetrva Brankice Stanković, majke učesnice rijalitija Sanje Stanković, otkrila je da je navodno, pre nego što je rodila Sanju, Brankicu silovao deda, što je ostavilo neizbrisive posledice.

"Sanjina baka rodila je njenu majku u vanbračnoj zajednici. Budući da nisu bili imućni, baka je pristala da žive kod roditelja svog partnera. Živeli su teško tako da su prvo dete morali da daju na usvajanje, da bi posle došla na svet Brankica. Odlučili su da je zadrži i da se nekako snađu, pogotovo jer su patili što su njenu sestru morali da daju na usvajanje. Brankica je oduvek bila lepo dete i izrasla j eu lepoticu u koju su svi u naselju Donja Bele Reka bili zaljubljeni. tada se, sa njenih napunjenih 14 godina, desilo ono što je obeležilo celu porodicu. Bilo je to jednog dana kada je sama ostala sa dedom i ostavio joj posledice za celi život", prisetila se jetrva i istakla da Sanjina majka nije imala podršku roditelja već su je posle samo nekoliko nedelja udali za Sanjinog oca Novicu.

foto: Printskrin

"Preko osećaja sramote koju je deda napravio čitavoj porodici nisu umeli da pređu. Bilo im je toliko teško da su odlučili da udaju tad maloletnju Brnkicu za Novicu, koji je bio pošten momak iz naselja. Danima je plakala i vrištala, ali je shvatila da ne može ništa da promeni. Posle manje od godinu dana, kada je Brankica bila u drugom razredu srednje škole, rodila je Sanju. Sanjina baka je pomogla koliko je mogla, ali je postajalo sve teže. Iako je izgledalo da je konačno našla svoj mir i da će joj brak sa Novicom biti dobar, Brankicu je iskustvo sa dedom potpuno promenilo. Kao što je Sanja pomalo prgava u rijalitiju i ima svoje faze da viče bez razloga, takva je bila Brankica prema svom suprugu 24 sata. Tada je odlučila da se razvede, Sanju ostavi sa bakom i uda se za drugog čoveka", ispričala je jetrva koja nije želela da otkrije svoj identitet i otkrila da se Brankica zbog posledice silovanja postala žena koja se sveti muškarcima zbog čega iza sebe ima pet brakova. Sanjina strina je još dodala da dugo nije videla Sanju jer nije dolazila kod njih.

foto: Printscreen/Ami G

Kurir.rs/Vip/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track