(FOTO): HALID BEŠLIĆ SPREMAN ZA BEOGRADSKI KONCERT: Uz Kurir ima manju tremu!
Foto: Marina Lopičić

UŽIVA

(FOTO): HALID BEŠLIĆ SPREMAN ZA BEOGRADSKI KONCERT: Uz Kurir ima manju tremu!

Stars -

Halid Bešlić održaće večeras dugo najavljivani i iščekivani koncert u "Sava Centru", a pevač nam je pokazao i kako se opušta pred ovaj veliki događaj.

Muzičar sa svojim prijateljima i saradnicima uživa u jednom beogradskom hotelu gde boravi ovih dana, zbog brojnih probi koje ima pred nastup, a malo slobodnog vremena Halid je iskoristio kako bi se opustio na pravi način. Pevač je u restoranu hotela seo kako bi popio prvu jutanju kafu, a iskoristio je priliku i da pročita najtiražniji dnevni list Kurir, a društvo mu pravi kolega Enes Begović.

foto: Privatna arhiva

Zvezda narodne muzike raduje se što će večeras pevati Beograđanima, a ne sumnjamo da će publika pevati sa njim u glas! Pevač je pre nekoliko dana pravio i spisak pesama koje će izvesti na koncertu što je bilo teško za njega, s obzirom na to da su sve pesme hitovi. Ipak, ako je verovati anketama na društvenim mrežama, verujemo da će Bešlić otpevati one najpopularnije i najomiljenije, kako mlađoj, tako i starijoj publici poput "Neće, neću dijamante", "Miljacka", "Okuj me care", "Beograđanka", "I zanesen tom lepotom", "Prvi poljubac", ali i ove novije.

Specijalni gost na koncertu biće sevdah sastav "Divanhana", koji je veoma popularan u Bosni i Hercegovini.

foto: Privatna Arhiva

Jelena Stuparušić/kurir.rs/ Foto: Privatna arhiva, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track