ŠOK INTERVJU OGNJENA AMIDŽIĆA: Voditelj iskreno o Slobi, Luni, Kiji i ostalim rijaliti vezama!
Foto: Filip Plavčić

OTVORIO DUŠU

ŠOK INTERVJU OGNJENA AMIDŽIĆA: Voditelj iskreno o Slobi, Luni, Kiji i ostalim rijaliti vezama!

Stars -

Poznati voditelj Ognjen Amidžić odlično snalazi i u rijalitiju i u svojoj autorskoj emisiji Amidži šou: "Recept za to jeste da se raspadneš, ali u životu mi je najvažnije da budem muž i otac, i tu se supruga i ja kombinujemo, snalazimo se kao i svi koji imaju mnogo obaveza."

Pevači ti zameraju to što u emisiju zoveš zadrugare.

Ova sezona je najgledanija i volelo bih da tako ostane i ubuduće. Zadruga ima neverovatnu gledanost i zadrugari kao nagradu dobijaju učešće u mojoj emisiji. Čim je to jednom urađeno, fer je da se i ostalima da mogućnost da gostuju kod mene, a mogu vam reći da su to ubedljivo najgledanije emisije.

foto: printScreen Jutjub

Spajao si nespojive ličnosti u emisiji, zašto?

Stavljam akcenat na aktuelnosti, pritom hoću da se svi maksimalno zabavimo. Živimo novo vreme, novi su ukusi, novi stilovi… Super mi je što sam doveo Ivicu Dačića, Dragana Markovića Palmu, Vujadina Savića, koji je pokazao da i sportisti mogu odlično da se snađu u šou-programu.

Spojio si Lunu i Kiju, čak su se i poljubile. Kako gledaš na taj ljubavni trougao?

O tome ne smem da pričam dok traje rijaliti. Ako kažem bilo šta, mogu da utičem na gledaloce, što je suprotno pravilima. Luna i Kija pokazale su kakav odnos gaje jedna prema drugoj gostovanjem kod mene u emisiji.

Da li one mogu da budu drugarice nakon rijalitija?

Lično mislim da Luna i Kija nikad neće moći da budu drugarice jer su im okolnosti takve, ali opet nikad ne reci nikad. Da nema Slobe, one bi mogle da budu drugarice.

foto: Printscreen/Youtube

Da li te nervira Miljana Kulić?

Ne znam, ne mogu da zamislim sebe u rijalitiju u takvim okolnostima, i iskreno, ne znam šta bih radio i kako bih se ponašao. Jedno je ući tamo na sat vremena, a drugo biti sa zadrugarima mesecima. Ja nikad ne bih ušao u rijaliti i zato me niko ne nervira.

Kako komentarišeš vezu Matore i Sanje?

Njih dve su bile kod mene u emisiji i delovale su veoma iskreno. To je surova realnost, dešava se, a da li će sve to biti i kada izađu, videćemo posle rijalitija. Ja mislim da je veza Sanje i Matore zaista tako iskrena i prava i da će trajati.

Mnogi osuđuju Nadeždu što je bila i sa Mikijem i sa Banetom.

Oni svi potpuno ležarno govore o tome, tako da mislim da njih to ne opterećuje, to je nivo svesti u rijalitiju. Otvoren, slobodan seks. Oni se ljudi užele svega. Dese im se emocije i osećanja prema ljudima prema kojima možda ne bi u normalnim uslovima. Ja o Nadeždi ne znam ništa privatno, ali ne znam zašto samo nju osuđuju. Pa i Mina je imala seks sa dva partnera u različito vreme. Luna je imala seks sa jednim partnerom, kao i Sara i Vojke, pa Teodora i Anđelo, Filip…

foto: Printscreen Youtube

Dobar si sa Natašom Bekvalac, kako gledaš na ovaj skandal?

Ja sam protiv svakog nasilja i zaista mislim da to nije rešenje ni za šta. Nataši sam pružio podršku naravno, ali te delikatne stvari ne želim da komentarišem. Mnogo mi je žao zbog svega i čekam da se vidim sa njom i da o svemu popričamo.

Pomirile su se Karleuša i Dara, da li ćeš se ti pomiriti sa Vladom Georgievim?

Ja se sa Vladom nikad nisam ni svađao. Svađe preko interneta su za osnovnu školu. Ja sam se samo dobro zabavljao i ništa drugo.

Kakvo je sada tvoje zdravstveno stanje?

Imao sam metabolički poremećaj, taj problem ima većina osoba a da to i ne zna. To je posledica načina života, nespavanja, stresa, variranja kilaže… Poenta je da se sve može rešiti ishranom, meni je mnogo pomogla nutricioniskinja Ana Petrović i beskrajno sam joj zahvalan.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Svet, Foto: Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track