NEMAŠ ZBOG ČEGA DA SE RAZVEDEŠ: Luna vikala na Slobu, odnos im je sve gori zbog Kije! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

LJUTA

NEMAŠ ZBOG ČEGA DA SE RAZVEDEŠ: Luna vikala na Slobu, odnos im je sve gori zbog Kije! (VIDEO)

Stars -

Luna Đogani i Sloba Radanović rešili su da se ponovo zbliže i uspostave blizak odnos, blogerka je tokom veridbe Nadežde Biljić i Mikija Đuričića prebacila svom dečku sve što joj smeta.

Ona nije mogla da preboli što su se Sloba i njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar previše zbližili tokom "Zadrugovizije" i što su tokom današnjeg dana pored bazena pričali o nezaboravnim detaljima iz njihovog braka.

"Što se ponašaš tako prema meni? Sinoć si ispljuvao tu ženu, nervni slom doživeo i sad kao:"Opet su pustili tu pesmu". Kako te nije blam?", vikala je Luna na Slobu.

"Boli te ku.ac za mene. Ti pokušavaš da te ne boli, ali te boli ku*ac za mene. Ti ne treba da se razvodiš. Ti treba da budeš sa ovakvom ženom. Ti nemaš zbog čega da se razvedeš" poručila mu je blogerka, a onda nastavila:

"Ti ne možeš da sakriješ koliko te boli ku.ac. Niti me voliš, niti bilo šta. Samo sebe ubeđuješ u suprotno. niti bilo šta. Meni ne trebaju tvoje reči, i opet si sa njom super i pesma, ti si sa njom super", prebacila mu je ona.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track