NIKOLIĆEVA NE RAZMIŠLJA O PROŠIRENJU PORODICE: Rasto, neću više da rađam!
Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

odluka

NIKOLIĆEVA NE RAZMIŠLJA O PROŠIRENJU PORODICE: Rasto, neću više da rađam!

Stars -

Ana Nikolić (39) uživa u majčinstvu i maksimalno je posvećena svojoj desetomesečnoj naslednici, ali za sada nema nameru da rađa drugo dete, saznaje Kurir. Pevačica je tu odluku saopštila suprugu Stefanu Đuriću Rasti (28), koji bi, sa druge strane, želeo bar još dvoje dece.

- Ani i Rasti je ćerka centar sveta. Oboje su joj u potpunosti posvećeni i ispunjavaju joj sve želje. Pevačica uživa u svakom trenutku provedenom sa desetomesečnom naslednicom, od koje ne želi da se odvaja ni na trenutak. Njih dve idu zajedno u šetnju, u teretanu, kod prijatelja, a budući da je Rasta poslednjih dana prezauzet oko nastupa i novog albuma, zbog obaveza ne stigne da im se pridruži, pa su često razdvojeni. Međutim, s vremena na vreme Ani spomene kako bi bilo dobro da rade na proširenju porodice. E, tu nastane problem, jer ona to ne želi. Bar za sada - priča naš izvor blizak Nikolićevoj.

foto: Damir Dervišagić

I pevačica je indirektno to potvrdila. - Moja ćerka je čarobna. Volela bih da imam mnogo dece, ali ne znam koliko je to izvodljivo. Sve sam podredila naslednici i želim da uživam u njenom odrastanju. Srećna sam što imam mlađeg brata i bilo bi lepo i da moje dete ima nekog, ali videćemo. Ona je moj izvor hrabrosti i unutrašnje jačine, moj smiraj, pokretač i smisao života. Isto tako, obaveze i euforija oko nje glavni su razlog laganog korigovanja viška kilograma, tako da kod mene se tako nešto ne planira - rekla je Nikolićeva u jednom intervjuu.

Ljiljana Stanišić/foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track