SA 17 GODINA POBEGLA OD KUĆE, OTAC JE SE ODREKAO, BILA U VEZI SA GAGI ĐOGANIJEM?! U rijalitiju je pravila HAOS, onda nestala iz medija, rodila dete, a evo kako danas izgleda
Foto: Printskrin

mnogima je išla na živce

SA 17 GODINA POBEGLA OD KUĆE, OTAC JE SE ODREKAO, BILA U VEZI SA GAGI ĐOGANIJEM?! U rijalitiju je pravila HAOS, onda nestala iz medija, rodila dete, a evo kako danas izgleda

Stars -

Ceca Jovanović, bivša učesnica rijaltija, pošto je izašla sa imanja u Lisoviću, slabo se pojavljivala u javnosti.

Ceca je u rijaliti ušla je kao članica grupe "Models", a veliku pažnju je privukla kada je obelodanila da je sa 17 godina pobegla od kuće jer ju je otac navodno fizički zlostavljao.

Nakon ove izjave, u javnosti se pojavio i njen otac koji je deomantovao ćerkine reči, a tokom Farme, Ceca i njena porodica prošli su sve faze, od odricanja do ponovnog pomirenja.

Na "Farmi" se često svađala sa cimerima i mnogima je išla na živce.

Kontroverzna učesnica rijalitija po izlasku je saznala da ju je ostavio dečko Igor, kog je često spominjala.

Čak se pričalo da je imala ljubavnu romansu sa Gagijem.

"Ne podnosim je svakako, ali je istina to da je bila sa Gagijem. Ona najbolje zna gde je bila i šta je radila. Nije tu samo Gagi bio", rekla je Marija, dok je Ceca to demantovala.

Modelsica je tada rekla da joj se Gagi udvarao na društvenim mrežama i da joj je čak slao pornografske fotografije.

"Ne mogu da verujem kakve su ovo gluposti. U životu nisam bila sa njim. Gagi me je smarao, slao raznorazne poruke na Fejsu, čak i slike svog polnog organa, ali sam ga odbila. Nudio mi je i da budem u njegovoj grupi, ali nisam htela da spavam sa njim, kao Marija", odbranila se tada Ceca.

Ceca se u međuvremenu skrasila i započela romansu sa muškarcem koji nije poznat javnosti.

Nedavno se ostvarila i u ulozi majke, a koliko uživa u majčinostvu, svakodnevno pokazuje na svom profilu na Instagramu gde objavljuje slike sa bebom.

Kurir.rs/Foto Printsceen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track