IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO PAROVE ZBOG ĆERKE: Plakao u Centru za socijalni rad, evo šta je tražio tamo
Foto: printscreen happpy.tv

NEUTEŠAN

IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO PAROVE ZBOG ĆERKE: Plakao u Centru za socijalni rad, evo šta je tražio tamo

Stars -

Ivan Marinković je napustio rijaliti kako bi otišao u Centar za socijalni rad na opštini Palilula posle priče da njegova ćerka Lena navodno preuzima majčino prezime i samim tim ga se odriče.

Naime, kako saznajemo, Marinković je tražio od produkcije rijalitija da mu omogući razgovor sa socijalnim radnicima.

Ivan Marinković je pod pratnjom obezbeđenja i organizatora došao u Centar za socijalni rad, gde je saznao da Goca Tržan za sada nije pokrenula proceduru za promenu prezimena.

foto: printscreen happy.tv

"Ivan se mnogo potresao kada je čuo da se u medijima o tome piše. Više puta je isticao da od tog trenutka ne može da izbaci svoju ćerku iz glave i zato je zamolio produkciju da mu omogući da izađe i reši taj slučaj. Nestrpljivo je čekao u holu, nakon čega je dugo razgovarao sa socijalnom radnicom. Bio je veoma utučen, psihički mu uopšte nije dobro, pa je u jednom trenutku od nemoći i zaplakao", kaže izvor i otkriva šta je pričao u Centru za socijalni rad.

"Rekao je da zbog boravka u rijalitiju nije u mogućnosti da ispuni obavezu viđanja deteta svakog drugog vikenda i objasnio zbog čega je došao", kaže obavešten izvor i otkriva da se Marinković požalio da njegova bivša supruga ne dozvoljava Leni kontakt sa njim.

foto: Damir Dervišagić

"Ivan je ispričao da želi da pozove bivšu suprugu kako bi mu omogućila da vidi ćerku. Takođe, otkrio je i da je produkcija zvala Gocu, ali da ona uvek kaže da je na putu, pa samim tim i Lena ne može da se javi. Zaista je pao u depresiju. Ivan je rekao da veruje da će pronaći zajednički jezik sa Gocom, kao i da mnogo voli Lenu i da će se boriti za nju. Kada se vratio u rijaliti, njegovi cimeri su videli da se zaista ne oseća dobro", kaže izvor.

Podsetimo, iako na početku nije želeo da veruje u to da njegova ćerka želi da ga se odrekne, Marinković je istakao da je siguran da njegova bivša supruga Goca Tržan utiče na svaku Leninu odluku.

foto: Happy screenshot

"S obzirom na to da poznajem Gocu, ostavljam mogućnost da je uticala na Lenino mišljenje. Godinama postepeno i tendenciozno zauzima stav kojim želi da odvoji Lenu od mene, a sve zbog onoga što sam pričao na samom početku rijalitija, a tiče se upravo njenog odnosa sa mužem. Ne vidim ni najmanji razlog da Lena poželi tako nešto", rekao je Ivan nedavno za Televiziju "Hepi".

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Mira Škorić napravila lom na rođendanu Bojane Ristivojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja