KIJINA MAJKA KONAČNO PROGOVORILA: 6.000 evra su joj nudili, a Kristina je odbila samo da bi bila uz Slobu! A maćeha je ovo odlučila da joj pokloni...
Foto: Printscreen/Youtube

JEDVA ČEKA DA NAĐU MIR

KIJINA MAJKA KONAČNO PROGOVORILA: 6.000 evra su joj nudili, a Kristina je odbila samo da bi bila uz Slobu! A maćeha je ovo odlučila da joj pokloni...

Stars -

Kijina majka Nadica Zeljković otkrila je detalje o svojoj ćerki i rekla da će je podržati ako odluči da se pomiri sa Slobodanom.

"Iskreno da vam kažem, koliko je novca i da li je dobila novac za ulazak u rijaliti, ne znam. Prebrzo je ušla i nismo stigle da razgovaramo. Kijin motiv za ulazak u rijaliti je ljubav za koju je htela da se bori zato što je iz čiste ljubavi sklopila brak sa Slobodanom. Ako ga je izgubila, htela je da sazna zašto i zašto ju je ostavio na najgori način. Gutale smo uvrade koje su stizale iz Slobinog okruženja iako je bio on taj koji nije ispoštovao brak sa Kijom", rekla je Nadica.

foto: Marina Lopičić

"Ja sam Nadica konobarica, a ne šoubiz ličnost. Došli smo da televizija uživo prenosi sahranu mog bivšeg izabranika, kao da se kopa po mom privatnom životu. Biću najsrećnija kada se vratim mojoj tacni, a Kija kolicima u avionu. Svemu će doći kraj i obe ćemo naći duševni mir. Pare su nevažne naspram mir. Ne treba mi pet kreveta da bih spavala, samo jedan. kada si miran, možeš sve, kada nisi, ništa. Kristina je dobila jednu ponudu od avio-kompanije gde bi joj plata bila čak 6.000 evra, što znači da bi za nekoliko meseci zaradila nagradu iz rijalitija, tako da njen cilj nije novac", otkrila je Kijina majka.

foto: Marina Lopičić

Maćeha ostavlja imovinu Kristini

"Šta će Kati imovina u Zrenjaninu u kome je bila svega nekoliko puta? Nekretnine su tu jeftine i taj novac njoj ništ ane bi značilo pored deviznih primanja koje ima u Nemačkoj gde će uskoro zaraditi penziju. Posle Miloša je ostao jedan stan u porodičnoj kući njegovog oca, kao i restoran i auto-perionica, koje je izdavao", rekla je Kristinina dalja strina.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track