Najnovije vesti

LUDNICA NA TAŠU: Rokeri, denseri i pop izvođači zajedno na istom mestu! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

vrelo leto

LUDNICA NA TAŠU: Rokeri, denseri i pop izvođači zajedno na istom mestu! (FOTO)

Stars

Dženan Lončarević, Leksington bend, Projekat bend, YU Grupa, Ivan Gavrilović, Dr Igi, Baki B3, Gru, Mobi DikKerber, Neverne BebeBit Strit nastupiće pred beogradskom publikom na stadionu Tašmajdan od 1. do 3. juna u sklopu festivala Music Impero Week.

foto: Zorana Jevtić

Karte su u prodaju već nekoliko dana, a interesovanjepublike je nezapamćeno! Organizaori su došli na ideju da spoje sve muzičare koji su trenutno najpopularniji, ali i one koji su tokom prethodnih decenija bili na vrhuncu slave.

foto: Zorana Jevtić

Prvo veče nastupiće Dženan, Lexington i Projekat bend. Sledeću noć za Beograđane pevaju rokeri - YU Grupa, Kerber i Neverne bebe, dok je treće veče rezervisano za densere.

foto: Zorana Jevtić

Predstavnik muzičara iz devedesetih godina, Igor Todorović poznatiji kao Dr Iggy rekao je da nije iznenađen idejom da se organizuje još jedan koncert posvećen densu jer publika to i dalje želi.

foto: Zorana Jevtić

- Ne čudi me veliko interesovanje za koncert i to što i mlađe generacije vole muziku iz devedesetih godina. jer te pesme su imale i dobru muziku, energiju, a i lepu poruku kroz tekstove - kaže Igor.

Popularni denser svih ovih godina aktivno se bavi muzikom, ali pored toga ima i privatni biznis.

- Preko zime radim kao instruktor skijanja u Francuskoj i Švajcarskoj. Malo je poznato da sam ja bio prvak u skijanju u Jugoslaviji. Osim toga, imam i posao o kojem ne bih hteo javno da pričam. Naravno, učestvujem bavim se edukacijom i podiže svest o bavljenju fizičkom aktivnošću, zdravom ishranom i zdravim životom, a to je zapravo projekat pevačice moje grupe, Tanje Banđur - rekao je denser.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/J. Stuparušić - I. Ercegovčević/ Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...