Najnovije vesti

ZAPALIO SAVA CENTAR

POZDRAVLJEN OVACIJAMA! PRVI SOLISTIČKI KONCERT BANETA OPAČIĆA: Ispunio sam svoj san, ali ovo je TEK POČETAK (KURIR TV)

Stars

Prepuna dvorana Centra "Sava" ovacijama je pozdravila Baneta Opačića na njegovom prvom solističkom koncertu, a one su pokazale i da je on ne samo umetnički i internet fenomen, već i pevačka zvezda na koju ozbiljno treba računati u godinama koje dolaze.

 

Hiljade prisutnih, ali i mnogo više njih koji nisu uspeli da dođu do ulaznice, pokazali su da je Opačićeva odluka da se predstavi kao kantautor bila pun pogodak. Ljubav i pažnju obožavalaca on je uzvratio otpevavši im neke od svojih najvećih hitova u novom ruhu, sa autentičnom emocijom i novim aranžmanom, uspevši svojim glasom da zapali atmosferu od prvih taktova.

 

foto: Kurir

"Ispunio sam svoj san, a pošto je kompletna zarada namenjena deci bez roditeljskog staranja ovaj koncert će pomoći i da se ispune još neki snovi", rekao je Bane i najavio da je ovo tek početak njegovih koncertnih druženja sa publikom.

 

foto: Kurir

U muzičkom spektaklu uživali su između ostalog i Marija Šerifović, Goca Tržan sa suprugom Rašom, Mirza Selimović, Dženan Lončarević, Aleksandar Milić Mili, Ana Sević, a počasno mesto u publici zauzela je Banetova supruga Nina koja je, kako je sam nebrojeno puta isticao, njegova pokretačka snaga i inspiracija za sva njegova dela.

(Kurir.rs/Foto: Kurir)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...