DEJVID BEKAM RAZOČARAN U NASLEDNIKE: Moji sinovi ne vole fudbal!
Foto: Profimedia

BATALILI SPORT

DEJVID BEKAM RAZOČARAN U NASLEDNIKE: Moji sinovi ne vole fudbal!

Stars -

Dejvid Bekam priznao je da su mu sinovi Bruklin (19), Romeo Džejms (15) i Kruz (13) slomili srce jer ih fudbal ne interesuje.

foto: Profimedia

Jedan od najpopularnijih i najlepših fudbalera na svetu otkrio je da je razočaran u svoje naslednike jer su kopačke okačili o klin. Naime, Bekam je svoje sinove, dok su bili sasvim mali, forsirao da zavole fudbal, pa ih je upisao u Arsenalovu fudbalsku školu, gde su trenirali. Ipak, kad su malo stasali, dečaci su shvatili da ih ovaj sport ne zanima, pa su ga sva trojica batalila.

foto: Instagram

- Slomili su mi srce. Mislio sam da će moji sinovi, baš kao i ja, obožavati fudbal i da će ići u mom smeru. Želeo sam da se profesionalno bave time, da imaju karijeru kao ja. Ali njih to ne zanima, što mi je baš teško palo. Ali ko sam ja da im naređujem čime će da se bave? Svako dete treba da ima slobodu izbora - rekao je Bekam za britanske medije.

foto: Profimedia

On naglašava da ga jedino ćerka Harper (6) još nije razočarala.

foto: Profimedia

- Harper obožava fudbal i svake nedelje idemo na utakmicu jer ona igra. Ima smisla za fudbal, lepo igra i ponosan sam. Povukla je na mene, a dečaci su povukli na mamu i više vole umetnost - rekao je fudbaler, čiji najstariji sin studira fotografiju u Njujorku.

foto: Instagram

Najmlađi sin Dejvida i Viktorije Kruz pokazao je afinitete ka muzici baš kao i mama, a osim što sjajno svira klavir, dečak odlično peva, zbog čega ga poistovećuju s Džastinom Biberom. Nedavno je gospođa Bekam na društvenim mrežama objavila video u kom Kruz peva svoju novu pesmu, a fanovi su bili oduševljeni.

foto: Instagram

Srednji sin Romeo odlično pliva u manekenskim vodama, a bio je i zaštitno lice dečje kolekcije jedne svetski poznate marke. Bekam je pre nekoliko godina otkrio da mu je Romeo priznao da ne želi da igra fudbal.

foto: Instagram

- Nedavno mi je Romeo prišao i rekao da ne želi više da igra fudbal. Jedan deo mene je bio uništen, ali drugi je doživeo olakšanje. On ima druge strasti i ja to poštujem - rekao je fudbaler.

Jelena Stuparušić/Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track