PAROVI OGOVARALI PČELARA IZ KUPINOVA: Konačno i Miki nešto da ima!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

HIT

PAROVI OGOVARALI PČELARA IZ KUPINOVA: Konačno i Miki nešto da ima!

Stars -

O seksu Nadežde Biljić i Mikija Đuričića, koji je bio tema broj jedan u medijima, debatovali su čak i u "Parovima"!

foto: Printscreen

Stanovnici najluksuznije vile u Zemunu komentarisali su u dvorištu bivše cimere iz rijalitija, kada su se dotakli pčelara iz Kupinova. Tada je Izabela Aljoski, koja je zbog operacije kamena u žuči pre nekoliko nedelja nakratko napustila rijaliti, otkrila cimerima šta se dešava u drugom rijalitiju!

foto: Printscreen

- Ljudi, gledala sam Mikija Đuričića koji je imao seks sa Nadeždom Biljić u kokošinjcu! Znate koliko sam se smejala. Kada su izvalili da ih snima kamera, uplašili su se, a ona je počela da govori: "Gde su mi gaće, sve se snima". Nekoliko puta sam premotavala i gledala ih, presmešni su - rekla je Izabela, a Gastoz ju je zafrkavao kako gleda rijaliti pornografiju.

foto: Printscreen

Zorica Dukić bila je šokirana ovim što je čula, kao i većina cimera koji poznaju pčelara iz Kupinova, pa je uz osmeh prokomentarisala da joj je drago što je Miki imao seks.

foto: Damir Dervišagić

- Konačno i Miki da po*ebe nešto u rijalitiju. Dvanaest godina je u raznim rijalitijima, nikada ništa nije imao - rekla je ona, a ukućani su se smejali i složili se s njenom izjavom.

Jelena Stuparušić/Kurir.rs/ foto: Aleksandar Jovanović Cile

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GORI INSTAGRAM: Irina Šajk pokazala seksi guzu, zaludela muškarce! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja