LJUBILI SE DO ZORE, KAMERE SNIMILE SVE: Upoznajte novi rijaliti par! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

KONAČNO

LJUBILI SE DO ZORE, KAMERE SNIMILE SVE: Upoznajte novi rijaliti par! (FOTO)

Stars -

Već danima se razmatra da li između Teodore i Gastoza ima nečega. Na radost mnogih, oni su po samom početku žurke porazgovarali i odlučili da zapravo postanu par! Teodora je poljubila Gastoza, on je odmah uzvratio. Nastavili su da se ljube do jutra i složili se da sa ovim započinju vezu.

foto: Happy screenshot

Naime, tokom čitave večeri Teodora Radoičić i Nenad Marinković Gastoz bili su glavna tema. Najprije se tokom emisije povela polemika šta osećaju jedno prema drugom, da bi nedugo zatim i Anamarija Džambazov počela da optužuje Gastoza da je iskoristio. Kao vrhunac svega toga bila je izjava Zorice Dukić da je Nenad poljubio Izabelu u bradavicu, što je ova i potvrdila.

"Anamarija i ja nismo u istoj poziciji. Anamariji je ponuđen takav odnos na koji je ona pristala. A to je hoćemo li do toaleta. Meni on to nije ponudio. Ne znam šta je sa dečkom i što se ovako ponaša, ispadamo budale. Ja zbog njega trpim najstrašnije uvrede i to od ljudi koji su mnogo manji od mene. Sviđamo se jedno drugom, to je istina, ali ne znam šta će se desiti", izjavila je isprva Teodora.

foto: Happy screenshot

Kasnije, pošto su počeli da se ljube Nenad je odlučio da još jednom, za svaki slučaj, ispipa teren i pitao je Teodoru da li zna šta je uradila. Ona mu je uzvratila pitanjem da li on misli da je to greška, na šta je odgovorio da ne misli, a onda su nastavili tako da se ljube sve do jutra, da bi sa tim aktivnostima nastavili i u krevetu.

Njih dvoje su se složili da sa ovim započinju vezu, a da li će biti verni jedno drugom, i koliko će to trajati, biće viđeno narednih dana.

foto: Happy screenshot

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BROJI SITNO DO POROĐAJA: Pogledajte čime se Slađa Alegro bavi u slobodno vreme! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja