KAO ZALJUBLJENI TINEJDŽERI: Ana ne da Mrki da diše
Foto: Yuotube

hit paparaco

KAO ZALJUBLJENI TINEJDŽERI: Ana ne da Mrki da diše

Stars -

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić odavno ne kriju svoju ljubav, ali izbegavaju da svoje emocije pokazuju javno.

Tako je barem što se pevačice tiče. Ali kad misli da ih kamere ne snimaju i ne slikaju paparaci, Ana se skroz opusti i bez problema uživa sa svojim partnerom.

foto: Yuotube

Nedavno je na snimanje emisije "Zvezde Granda" došla zajedno s Mrkom, koji je sa njom ušao u bekstejdž i smestili su se za poseban sto. Kad su se razišle novinarske ekipe, njih dvoje su ostali sami da malo proćaskaju. Potom su Anu pozvali da krene na snimanje, a ona je ustala, prišla političaru i poljubila ga u usta. Sve to ipak je zabeležila ekipa "Lutajuće kamere", koja se zatekla na licu mesta, a taj snimak je na društvenim mrežama postao pravi hit.

foto: Yuotube

Mrka je punih sedam sati čekao sam u bekstejdžu da njegova draga završi sa snimanjem, nakon čega su zajedno otišli kući. Inače, Mrka koristi svaku priliku da pohvali Anu, što je učinio i nedavno u jednom intervjuu. - Moja duša je najbolji vokal u Srbiji. Slušajte je kako peva! Jeste baba, ali je najbolja! Ana je veliki čovek i profesionalac. Srce mi bije 300 na sat kad je slušam i kad sam na njenim nastupima - izjavio je bivši ministar.

(Kurir.rs/Ivan Ercegovčević /Foto:Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track