TEODORIN OTAC NE PODRŽAVA VEZU SA MARINKOVIĆEM: Kloni se Gastoza, on nije za tebe!
Foto: Youtube screenshot

ZABRANJENA LJUBAV

TEODORIN OTAC NE PODRŽAVA VEZU SA MARINKOVIĆEM: Kloni se Gastoza, on nije za tebe!

Stars -

Dok Teodora Radoičić uživa u ljubavi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, njeni prijatelji i porodica poručuju joj da on nije dobar za nju.

foto: Printscreen

Nakon što su se pre nekoliko dana konačno smuvali i priznali da su u vezi, u vilu se uključio i otac učesnice "Parova" i poručio joj da nije zadovoljan njenim izborom. Iako joj to nije direktno rekao, suptilno joj je stavio do znanja da treba da se kloni Gastoza, a potom se našalio da njena porodica uveliko bere ruzmarin za svadbu.

foto: Printscreen

Mnogi Teini cimeri pokušali su da joj objasne da gospodin Radoičić nije za tu vezu, ali ona je odbijala da ih posluša. U njen razgovor sa tatom uključio se u jednom momentu i Gastoz i budućem tastu poručio:

foto: Youtube screenshot

- Ja zaista volim vašu ćerku i želim da budem sa njom.

Ukućani su ove Marinkovićeve reči ismevali i dodali da je Teodora još jedna recka i potreba da se što duže održi u rijalitiju, a on je nastavio:

- Ja se sa Tedorom nikada nisam posvađao, nikada je nisam izdao, kao ni ona mene. Kada smo legli da spavamo, počeli smo da se grlimo i nešto nas je opasno puklo. Ni ona ni ja nismo planirali da će se nešto desiti - rekao je Nenad.

foto: Printscreen YT

Inače, Ana Marija Džambazov, koja je nedavno imala seks sa Gastozom u toaletu, žestoko je oplela po njemu i Teodori i poručila da joj ona nije nikakva drugarica čim se smuvala sa pobednikom treće sezone rijalitija. J. S./ Kurir.rs Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BILA JE ZVEZDA GRANDA U USPONU, A ONDA JE SVE PALO U VODU: Bivši dečko pustio njen PORNO SNIMAK, muž joj sve oprostio, a danas izgleda ZANOSNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track