Najnovije vesti

MERA ZABRANE PRILASKA PEVAČICI: Luki produžena zabrana prilaska Nataši na 30 dana!
Foto: Vladimir Šporčić

STOP NASILJU

MERA ZABRANE PRILASKA PEVAČICI: Luki produžena zabrana prilaska Nataši na 30 dana!

Stars

Prvo osnovno tužilaštvo predložilo je sudu da Luki Lazukiću produži mere udaljenja iz stana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom pevačicom Natašom Bekvalac, koje mu ističu u sredu, 16. maja. Portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić precizirala je da je sudu podnet predlog za produženje obe hitne mere na još 30 dana. Sud je usvojio predlog. 

 

On se sumnjiči da je nad suprugom izvršio porodično nasilje, odnosno da joj je naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila.

 

foto: Marina Lopičić, Kurir

U tužilaštvu se nastavlja izvođenje dokaznih radnji povodom krivične prijave Nataše Bekvalac protiv Lazukića za nasilje u porodici, nakon čega će biti odlučeno da li će on biti optužen ili ne.

 

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

 

On je protiv supruge podneo krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja, ali će o toj prijavi tužilaštvo odlučiti nakon okončanja postupka za nasilje u porodici.

 

Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivicnog dela nasilje u porodici.

 

foto: Zorana Jevtić

Luki produžena zabrana prilaska Nataši!

 

Prvi osnovni sud danas je, kako saznajemo, prihvatio zahtev tužilaštva i Luki Lazukiću izrekao novu meru zabrane prilaska i komunikacije sa Natašom Bekvalac za još 30 dana. Zabrana koja mu je bila izrečena zbog nasilja u porodici posle Natašinih optužbi da je pretukao u njihovom porodičnom stanu može da traje najduže 30 dana i ističe sutra. Međutim, Prvo tužilaštvo predložilo je novu meru po Zakonu o krivičnom postupku, a sud ju je prihvatio.

J. S.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Vladimir Šporčić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) Luka Lazukić stigao na saslušanje

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...