ŽURKA SA ODABRANIM PRIJATELJIMA

VODITELJKA PROSLAVILA 35. ROĐENDAN: Katarina očekivala VERENIČKI PRSTEN, ali kad je otovorila kutiju, ŠOK! Adil je znao kako da je UTEŠI! (VIDEO)

Stars -

Voditeljka Katarina Šišmanović proslavila je 35. rođendan u jednom beogradskom restoranu uz desetak najboljih prijatelja.

Fotografijom koju je objavila na Instagramu lepa voditeljka koja je prepoznatljivost stekla kroz dugogodišnji novinarsko-voditeljski rad u emisiji "Sve za ljubav", zaintrigirala je pratioce, ali i poznanike.

"Bilo bi lepo da je Katarina našla srodnu dušu i nadamo se da će uskoro i to biti, ali sada je poklone dobila od prijatelja. Bila je izuzetno vesela i to nam je drago", otkrila je drugarica Šišmanovićeve.

Drugarice i drugovi voditeljksi su poželeli, zdravlje, sreću i da što pre sretne čoveka svog života, što i jeste njena jaka želja.

"U svojim dvadesetim sam na prvo mesto stavljala karijeru, izlaske i putovanja, a sad sam spremna da se nekome potpuno posvetim. Želim da rodim dete i osnujem porodicu i to će mi biti najvažniji cilj u narednim godinama. Želim muškarca koji će biti moj zaštitnik i pored koga ću se osećati voljeno i sigurn", ispričala je za jedan magazin nedavno popularna voditeljka.

???????3️⃣5️⃣?❤️

A post shared by Katarina Sismanovic (@katarina_sismanovic) on

Nakon večere među najdražima, Katarinu su razgalile numere koju su joj sedeći za njenim stolom otpevali Adil Maksutović i Marija Šerifović.

Kurir.rs/Foto Pritnscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track