SINANA SAKIĆA SIN POKUŠAO NA SILU DA ODVEDE IZ BOLNICE, PA UHAPŠEN: A malo ko zna da je u Indiji imao kuću i da mu je duhovni vođa Sai Baba SPASAO SINA
Foto: Dragana Udovičić, profimedia

ČEKA TRANSPLANTACIJU JETRE

SINANA SAKIĆA SIN POKUŠAO NA SILU DA ODVEDE IZ BOLNICE, PA UHAPŠEN: A malo ko zna da je u Indiji imao kuću i da mu je duhovni vođa Sai Baba SPASAO SINA

Stars -

Ernest Sakić, sin poznatog pevača Sinana Sakića, priveden je posle incidenta u Kliničkom centru u Beogradu.

Naime, Ernest i njegov brat upali su u bolnicu unutra i hteli su da ga vode iz bolnice, što lekari nisu dopustili jer je u lošem stanju.

Ono što se malo zna jeste da se Sinan Sakić, koji trenutno čeka translantaciju jetre, družio sa duhovnim vođom Sai Babom.

foto: profimedia

Sinan je bio opčinjen načinom života u Indiji. U jednom indijskom gradiću pre nekoliko godina je kupio i kuću, ali ju je 2017. porodica Sakić prodala. Njihova ćerka studirala je menadžmet u Indiji i živela u toj kući. U Indiju su često odlazili Sabina i Sinan, što zbog ćerke, što zbog želje da uživaju u njihovom načinu života.

Ipak, iako su roditelji ćerci savetovali da ostane u toj zemlji, ona se zbog ljubavi vratila u Srbiju. Zbog nemogućnosti održavanja kuće i čestih putovanja, zbog zdravstvenog stanja i godina, Sakići su kuću prodali.

Zanimljivo je i to da su Sinan i Sabina u Indiji upoznali i duhovnog vođu Sai Babu, te su boravili u njegovom hramu. Meditacije su ih kaže opuštale i smirivale.

Sakići su prvi put otišli u Indiju 1996. godine, kada je njihov sin Alen imao teške opekotine. Tvrdili su da im je upravo indijski duhovni vođa mnogo pomogao kod ovog problema.

foto: Kurir TV

Sinan je često govorio da ga je budizam veoma zainteresovao, te da iako je kuću prodao, ne isključuje mogućnost da kada se penzioniše, i ostavi mikrofon, poslednje dane života i starost provede u ovoj dalekoj zemlji.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/biografia.com/Foto Profimedia/Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track