(KURIR PAPARACO) 2 GODINE SU SVAĐI ZBOG MRKE: A onda su se sreli na snimanju Granda i desilo se čudo
Foto: Kurir

ponovo u ljubavi

(KURIR PAPARACO) 2 GODINE SU SVAĐI ZBOG MRKE: A onda su se sreli na snimanju Granda i desilo se čudo

Stars -

Snežana Đurišić i Ana Bekuta su dokazale da su zakopale ratne sekire posle nekoliko godina svađe.

Pevačice su ponovo u dobrim odnosima pa ne treba da čudi što su jedna drugoj poletele pravo u zagrljaj čim su se spazile ispred studija na Košutnjaku na snimanju emisije „Zvezde Granda“. Drugarice su se srdačno poljubile, a naš paparaco je zabeležio taj momenat.

foto: Kurir

Do zgrade studija prva je stigla Bekuta, raspoloženo je pozirala okupljenim foto-reporterima, a kad joj je u susret došla Đurišićka, Ana joj je dobacila:

- Dođi, dođi, da se pozdravimo.

Đurišićka je prišla koleginici i naočigled svih poljubila je u obraz, zagrlila je, a potom su zajedno ispozirale fotografima.

foto: Kurir

Inače, do pre samo dva meseca ovakav prizor ni u snu mnogi nisu mogli da zamisle. Ana i Snežana nisu bile u dobrim odnosima skoro dve godine, a razlog njihove svađe ostao je nepoznat. Spekulisalo se da je motiv za netrpeljivost između dve pevačice bio Milutin Mrkonjić, Bekutin dugogodišnji partner, ali njih dve to nikad nisu potvrdile.

Ono što su svi mogli da vide jeste da su se njih dve često prepirale u emisiji „Zvezde Granda“ zbog različitih mišljenja, ali je sada sve opet u najboljem redu.

foto: Kurir

I. B. / Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track