NAKON PRVE NOĆI U KAMPU OTPISANIH: Teodora priznala! Htela sam da ULETIM u vilu, ali su me sprečili specijalci!
Foto: printscreen happy.tv

otkrila kako se oseća

NAKON PRVE NOĆI U KAMPU OTPISANIH: Teodora priznala! Htela sam da ULETIM u vilu, ali su me sprečili specijalci!

Stars -

Učesnica rijalitija "Parovi" Teodora Radoičić, prebačena je sinoć u "Kamp otpisanih".

Ona je sada tamo sa Aleksandrom Vasiljević i upravnikom kampa Slavkom Jankovićem, a nakon prve noći otkrila je kako se oseća.

Aleksandra i ti ste sinoć iz vile prebačene u kamp. Kakvi su tvoji prvi utisci?

"Ako se gledaoci dobro sećaju, ja sam bila ta koja je uvela ideju spavanja u šatoru, ali u vili. Kada je ubrzo nakon toga objavljen projekat kamp otpisanih - da budem iskrena, oduševila sam se. Muđutim, u međuvremenu sam se zaista zaljubila u Nenada i zbog toga mi je teško palo u prvom mahu što sam došla ovde. Odspavala sam i sada više ne želim nazad. Učiniću sve da budem ovde do samog kraja. Slavko je top. Obožavam ga".

foto: printscreen happy.tv

Sinoć si veoma teško proživljavala dešavanja iz vile, i pokušavala da prisluškuješ šta se dešava na žurki. Da li je razlog za sve to tvoje nepoverenje Gastozu?

"Ono što ljudi ne znaju je da je u mojoj prirodi da budem drugačija. Htela sam sinoć da odem iz kampa do vile i iznenadim Nenada, ali su mi specijalci napravili sačekušu negde na pola puta i upropastili mi plan. Upravnik je doživeo ogroman stres, ali tako je to sa mnom".

Sinoć si konačno priznala da si se zaljubila. Čime je Nenad uspeo da te osvoji, i da li su između vas zaista pre svega ovoga bile samo prijateljske emocije, ili ste od samog početka čekali da se ovo dogodi?

"Jesam. Zaljubljena sam u Gastoza i prema njemu gajim iskrenu emociju za razliku od svega ostalog. Osvojio me sobom - baš takav kakav jeste - sa svim manama i vrlinama. Srce mu je kao Rusija i ako ovo pukne, ostaćemo prijatelji zauvek".

foto: Printscreen Happy TV

Sinoć si se posvađala sa Nenadom kada se on uključio iz tajne sobe sa Anamarijom. Misliš li da bi on ponovo imao seks sa njom i na taj način te povredio?

"Ja zapravo i jesam muškarac u ženskom telu i sinoć kada sam čula taj razgovor iz tajne sobe, iskreno, odlepila sam jer neću dopustiti da se bilo ko igra sa mnom ili me ponizi na bilo koji način. Kraj".

Gastoz je rekao da ste se vas dvoje dogovorili nešto na vratima kada si otišla u kamp. Možeš li da nam otkriješ o čemu se radi?

"Rekao je nešto što ne prihvatam. Sam sa sobom se dogovorio. Pitajte njega".

Da li ćeš se osvetiti na neki način Gastozu ako te prevari dok si u kampu?

"Ne naravno. Ako misli da će mu biti bolje sa drugom, srećan mu put i sve najbolje, ja ne praštam. A u ostalmo, izgubiću dečka a prijatelja u meni naći će uvek".

foto: Printscreen Happy TV

Kurir.rs/Happy.tv/Foto: Printscreen Happy.tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track