VELIKA TRAGEDIJA SRPSKOG RUKOMETAŠA: Verenica Neđe Jovanovića ćerka je muzičara Miće Nikolića, koji je preminuo pre mesec dana!
Foto: Dragana Udovičić

otkrivamo

VELIKA TRAGEDIJA SRPSKOG RUKOMETAŠA: Verenica Neđe Jovanovića ćerka je muzičara Miće Nikolića, koji je preminuo pre mesec dana!

Stars -

Ivana Nikolić, verenica rukometaša Nedeljka Neđe Jovanovića koja je zbog prevremenog porođaja u 22. nedelji trudnoće izgubila bebu, ćerka je pokojnog muzičara Milorada Miće Nikolića.

foto: Dragana Udovičić

Njih dvoje prvi put zajedno su se pojavili na sahrani Ivaninog oca sedmog aprila ove godine, kada je rukometaš non stop bio uz Ivanu u tim teškim trenucima.

foto: Dragana Udovičić

Nikolićeva je tada bila u četvrtom mesecu trudnoće, pa se pretpostavlja da je stres zbog gubitka oca možda uticao na to da dođe da prevremenog porođaja.

foto: Dragana Udovičić

Tokom kretanja povorke na sahrani, Ivana se nekoliko puta uhvatila za stomak, što je zabeležio naš fotoreporter.

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, beba slavnog rukometaša Nedeljka Jovanovića, koja je u nedelju prevremeno rođena sa samo 600 grama, preminula je u sredu u Ginekološko-akušerskoj klinici u Višegradskoj ulici u Beogradu.

Jovanović je istog dana ranije saslušan u policiji jer je medicinsko osoblje bolnice u Višegradskoj prijavilo da je on u nedelju vređao i psovao lekare i medicinske sestre, lupao i uništavao inventar. Iako je bio vrlo neprijatan i bahat, on se u policiji pokajao i izvinjavao se zbog svog ponašanja.

foto: Aleksandar Jovanovic Cile/Dragana Udovičić

- Razlog je da je bio uplašen i pod velikim stresom što se njegovoj verenici pogoršalo stanje i jer se porodila u petom mesecu. Priznao je da je vikao i da je bio neprijatan, ali je naveo da nikoga nije napao niti lomio inventar po bolnici. Kaže da mu je žao zbog svega, ali da je bio revoltiran zbog neprimerenog ponašanja medicinske sestre - rekao je Kurirov izvor.

Ivana se druži sa Marijom Šerifović

Ivana Nikolić i Marija Šerifović već godinama su veoma bliske prijateljice, pa su zbog toga mnogi pomislili da su njih dve rođake jer je i poznata pevačica takođe bila u nedelju uveče u bolnici u Višegradskoj kada se dogodio incident. Marijina majka Verica Šerifović pre nekoliko godina bila je kratko u braku sa Mićom Nikolićem, Ivaninim ocem, pa su se njih dve tada i zbližile. Šerifovićeva je takođe prijatelj i sa Ivaninim bratom Sašom Nikolićem koje je za nju napisao nekoliko hitova poslednjih godina.

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević/ foto: Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track