Najnovije vesti

SLAVILI SU GODIŠNJICU, PRIZNAO JOJ DA JE VOLI, PA SE SUROVO POSVAĐALI: Kija donela zaključak, evo da li će se pomiriti sa Slobom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

POMENULA JE I LUNU

SLAVILI SU GODIŠNJICU, PRIZNAO JOJ DA JE VOLI, PA SE SUROVO POSVAĐALI: Kija donela zaključak, evo da li će se pomiriti sa Slobom! (VIDEO)

Stars

Posle brojnih svađa koje su se desile u poslednje vreme između rijaliti trougla, pevačeva žena rešila je da progovori.

 

Kristina Kija Kockar  je iznela svoje mišljenje o svom mužu Slobi Radanoviću, ali i Luni Đogani.

 

"Neće se Kija miriti! Kija je više puta rekla da takvu osobu ne želi u svom životu. Posebno posle... pa tako nešto ukupno! Ja zaslužujem mnogo više, Drvo, ti to znaš! Jednostavno, mi smo od njega napravili da je on ne znam šta, a u stvari je smešan! Neka se sada pere! Hoće da ispadne kul dečko, ali meni je jadan, jer ja znam vrlo dobro istinu. Ne bih se mešala. Ja bih volela da se oni pomire", rekla je Kija.

 

Ona se prisetila i poslednjeg trenutka kada se osećala ispunjeno, pa je to priznala "Drvetu mudrosti".

 

"Ja želim da nastavim svoj život, da budem srećna, a poslednji put kada sam bila srećna bila sam sa Andrijom. Želim da nastavim svoj život onako kako zaslužujem. Meni je bilo previše teško, ne želim da se tako osećam! Moram sebi da utuvim da me čekaju lepe stvari! Jednostavno želim njemu svu sreću, ja stvarno želim da se oni pomire, jer znam istinu, bilo bi mi drago", izjavila je Kristina.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...