visoko

RASTA IZAZVAO NA DVOBOJ ESTRADNOG MAGA: Namlatiću veću lovu od Popovića (KURIR TV)

Stars -

Stefan Đurić Rasta više nije samo reper već je postao i uspešan biznismen. Muzičar i partner Ane Nikolić zakleo se da će uskoro zarađivati više novca od Saše Popovića, direktora "Granda", kojeg poznao da mu izađe na crtu.

foto: Dragana Udovičić

- Pokrenuo sam novi sistem poslovanja u Srbiji. Kod nas ne postoji nijedna produkcijska kuća koja radi sve od pesama, tekstova, melodija, snimanja spotova... Sa nama su sada i Elena Kitić i Katarina Didanović, za koje sam siguran da će postići ogroman uspeh Neverovatno je da se odblokada računa desila na današnji dan, kada smo planirali da proslavimo izlazak albuma. Ljudi koji su upućeni znaju da smo imali velikih problema u rastu firme i nepredviđenih situacija koje su kočile rad. Danas je dan kada smo pravno uspeli da isteramo sve do kraja i da prosto postanemo slobodna jedinica i firma za sebe. Cilj mi je da mlatim lovu kao Saša Popović, što i nije baš naivno (smeh). Želim da zarađujem i veću lovu od njega, ali svakako nije sve u parama. Ima tu još dosta stvari, kad voliš ono što radiš. Krvavo zarađene pare trošiću na lep provod - rekao je Rasta na predstavljanju svog izdanje "Don regeton".

foto: Damir Dervišagić

Rasta je, podsetimo, osnivač produkcijske kuće koja okuplja mlade i talentovane ljude, a uz pomoć tima advokata konačno je dobio pravnu bitku na sudu i uspeo da finansijski stane na noge. Njega je pre nekoliko meseci opljačkao prijatelj i saradnik Vanja Uletić i ukrao mu više od 400.000 evra, Đurić je uspeo da spasi firmu i krene u nove radne pobede.

Đurić bi ponovo snimio duetsku pesmu sa suprugom, ali i sa narodnjacima poput Radiše Trajkovića Đanija, Sinana Sakića i drugih.

foto: Kurir TV

- Nemam kočnice po tom pitanju. Puno zavisi od pesme od fazona, kako se uklope energije u toj situaciji. Zašto ne bih snimio sa Đanijem ili bilo kojim drugim pevačem, muzika nema pravila - kaže Stefan, koji planira spektakl u Areni 15. septembra.

Na prvom mestu supruga

Rasta čuvao Anu

foto: Damir Dervišagić

Stefan Đurić maksimalno je bio posvećen prijateljima i saradnicima sve dok se nije pojavila njegova supruga Ana Nikolić. Rasta ju je sačekao na ulazu i džentlmenski je uveo na proslavu. Pazio je na svaki detalj, pa čak i kad se pevačici haljina vukla po zemlji. Nije ispuštao njenu ruku, nežno joj šaputao na uvce kao da su tek na početku veze. Jedino su se razdvojili kada je Rasta držao govor, pa je Nikolićeva za to vreme ispijala šampanjac i palila cigaretu za cigaretom.

Zaplakao Sinane, izvućićeš se!

foto: Dragana Udovičić

Rasta kaže obožava Sinana Sakića i da se nada da će dobiti ovu najtežu životnu bitku. - Sinan mi je omiljeni pevač. Siguran sam da će biti bolje. Želim mu sve najbolje i da se oporavi - rekao je reper.

Kurir.rs/ Marija Dejanović/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track