Najnovije vesti

ŽESTOKA SVAĐA: Ana provocirala Macu, a ona joj ZAPRETILA: Nemoj da ideš u salon, POLIVAĆU te vodom kad se vratiš! (VIDEO)
Foto: printScreen Jutjub

PONOVO ZARATILE

ŽESTOKA SVAĐA: Ana provocirala Macu, a ona joj ZAPRETILA: Nemoj da ideš u salon, POLIVAĆU te vodom kad se vratiš! (VIDEO)

Stars

Učesnice rijalitija Ana Korać i Maca Diskrecija ponovo su se žestoko posvađale.

 

Naime, Ana je odala tajnu Drvetu mudrosti da je Bora Santana potajno zaljubljen u nju i da joj je on priznao da gaji iskrene emocije prema njoj.

 

Otkad je ta priča krenula da kruži u Zadruzi, Maca se opasno zamerila cimerki.

 

Ana je imala želju da isprovocira Macu, ali je zbog toga došlo do žestokog konflikta između njih dve, a obezbeđenje je pre samo nekoliko dana moralo da odreaguje kako bi sprečilo eventualni fizički okršaj.

 

foto: printScreen Jutjub


Ukućanke su nastavile da se prepiru, a Maca joj je opasno zapretila da će joj politi kosu vodom kada se vrati iz frizerskog salona.

 

"Bolje nemoj da ideš u salon i da trošiš pare, poliću ti kosu vodom kad se budeš vratila, evo videćeš. Krivonoga, idi operiši noge, molim te, krive su ti ",rekla je Maca.

 

"Skloni je od moga stola, nemoj više da me brukaš. Vodi je u prvi hotel, rekla bih da nije skupa, budi uvek pored Mace, želim ti sve najbolje. Mace jeftinjare, ti si jeftina... Evo, sad ću namerno još da ti pevam. Uvek si težio da imaš one jeftine kao što Maca je", provocirala ju je Ana pevajući poznatu pesmu.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...