REKAO MU SLOBA U POVERENJU, KONAČNO PRIZNAO SVE: Izneverio je obe, ali jedno zna... LJUBAV MU JE BITNIJA OD STRASTI SA NJOM! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

LUNA ILI KIJA?

REKAO MU SLOBA U POVERENJU, KONAČNO PRIZNAO SVE: Izneverio je obe, ali jedno zna... LJUBAV MU JE BITNIJA OD STRASTI SA NJOM! (FOTO)

Stars -

Otac pevačice Andrijane Radonjić, Duško, napustio je "Zadrugu" u nedelju veče i između ostalog otkrio da mu se Sloba Radanović poverio. Naime, tokom najiskrenijeg razgovora isplivala su sva njegova osećanja, što prema supruzi Kiji, što prema bivšoj devojci Luni.

foto: Printscreen/Youtube

"On mi je rekao da je izneverio i Lunu i Kristinu. Ipak je ljubav sa Kijom iznad veze sa Lunom. Sa Lunom mu je bilo super, jer nije imao seksualni odnos sa Kijom i ja to razumem, donekle ima pravo da kao mlad čovek pogreši", rekao je Duško, ističući kako Radanović ima jak osećaj krivice zbog svega.

Sa Lunom je, kaže, bio u lepoj vezi u koju su oboje na početku verovali, ali se ispostavilo da je među njima ipak samo strast.

foto: Printscreen/Youtube

"On je sada shvatio da je Lunu na neki način iskoristio za seks. On kaže da je to bila lepa veza u koju su na početku verovali i on i ona, ali na kraju se ispostavlja da ih je vezivala samo strast. Kija je njegova žena, bili mi vernici ili ne, to je tako. I njegovu potrebu da sa njom proslavi godišnjicu braka ja potpuno razumem", kaže Duško i dodaje: "To donekle dokazuje da je shvatio ko je Kija, a ko Luna u njegovom životu. Ja nisam čuo da je on zvao Drvo mudrosti da organizuje večeru sa Lunom u hotelu da bi joj uzvratio pažnju koju dobija od nje. Dakle, on nema svest o vezi sa Lunom onakvu kakvu svest ima o braku sa Kijom".

foto: Printscreen/Youtube

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track