VESNA RIVAS PREKRŠILA UGOVOR: Hepi televizija je više ne želi u rijalitiju! Ovako se učesnica Parova ponašala! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

GOTOVO

VESNA RIVAS PREKRŠILA UGOVOR: Hepi televizija je više ne želi u rijalitiju! Ovako se učesnica Parova ponašala! (VIDEO)

Stars -

Pošto je na društvenim mrežama podelila sa svojim prijateljima, da je produkcija Hepi televizije ne želi više u rijalitiju, učesnica "Parova" priznala i da je ostala bez honorara.

Mada je mesecima unazad pokušala da u rijalitiju "Parovi", igra neku svoju igru, mimo pravila kuće sa kojom sarađuje godinama unazad i od koje je, kako je sama više puta u programu ponovila - zarađuje po 20.000 evra, Vesna Rivas je otišla korak dalje i samovoljno izašla iz šou programa. Time je, kako članovi ugovora nalažu, ostala bez do tada zarađenog honorara, a uprkos tome, što je danima pozivala članove produkcije da se vrati, čelnici kuće na to nisu pristali.

Većina gledalaca je podržala ovu odluku produkcije, jer je Vesna Rivas stvarno preterala i sve rijaliti sukobe pripisivala kući, u koju se treću godinu zaredom vraća. Podsećamo, Vesna Rivas je često u programu govorila loše o voditeljkama rijalitija, odbijala da jede hranu sa drugim učesnicima, te je zahtevala da se njoj posebno dostavlja sir, surutka, ajvar, čvarci, itd. Produkcija joj je, kao i ostalim takmičarima, izlazila u susret, dok Vesna nije počela da poručuje gomile hrane i ostavlja ih u koferu sa garderobom, gde je i jela. Tada je produkcija rekla – dosta! Jer, hrana ne može da se skladišti pored cipela i veša koji su učesnici odložili za pranje.

Takođe, Vesna je više puta u programu rekla da ima rak kostiju, pogledajte:

A zatim se ispostavilo da je želela da ugradi implante i nove navlake. Dok je popravljala zube, bila je odsutna iz vile dve nedelje, a onda se vratila sa Aleksandrom Subotić. Tokom ulaska nije skidala osmeh sa lica:

Kad je oformljen Kamp otpisanih, kako bi učesnici uvideli razliku između luksuza vile i prostora, u kojem sve sami pripremaju, borave u prirodi, spavaju u šatorima, Vesna se sama ponudila da bude deo igre, ali kad je odabrana, počela je sa strašnim uvredama na račun televizije, navodima da gladuje, itd.

Vesna Rivas je, zatim, odlučila da napusti rijaliti, a produkcija je donela odluku da joj se oduzme sav honorar. Za sada nije potvrđeno da li će je produkcija tužiti zbog svega što je radila u rijalitiju i štetila programu.

Ovo je samo jedan od komentara gledalaca rijalitija Parovi, osoba pod nazivom MIRA KUL:

"Vesna, provela si 3 godine u toj kući, o kojoj si pričala sve najlepše. Kako si napustila rijaliti Vesna Rivas? Da li je moguće da si mislila da za tebe Ugovor NE važi? Ugovor si kršila mnogo puta, ponašala si se kako je tebi odgovaralo. Hoćeš da jedeš, nećeš da jedeš, izjavljivala si da imaš rak. Svaka tvoja nominacija je bila šok za tebe, "ostajala si bez glasa" a i normalno je kad si uvek imala mali procenat podrške. Sve devojke u vili za tebe su bile ku.ve.... Dan pre napuštanja izjavljivala si da bih želela da ideš u kamp, da bih na kraju iz izstog pobegla zbog "bolesti". Svi smo svedoci bolesti Aleksandra Požgaja, kome je ta televizija sve učinila, sve platila, a gle čuda tebi nisu hteli.. Za svaku izgovorenu reč bilo kome od učesnika pretila si advokatima, e pa Vesna, pošto imaš tako dobar advokatski tim, tebi Strazbur ne treba. Uverila si se da rijaliti bez tebe može, čak je i dobro što si izašla jer zbog tebe smo menjali kanal. Ženo, za 3 godine, dosadila si i Bogu i narodu."

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Muž Divne DNK otkrio šokatne detalje: Otac je bacio sa kreveta i ZATO IMA GRBU! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja