Najnovije vesti

CELU DECENIJU JE VODILA EMISIJU SVE ZA LJUBAV: Poznata voditeljka otkriva zašto je napustila emisiju koja je proslavila!
Foto: Damir Dervišagić

PROMENE

CELU DECENIJU JE VODILA EMISIJU SVE ZA LJUBAV: Poznata voditeljka otkriva zašto je napustila emisiju koja je proslavila!

Stars

Voditeljku Katarinu Šišmanović javnost je upamtila po angažmanu u emisiji „Sve za ljubav“, međutim nakon prezasićenja tim projektom, ona se našla u ulozi voditelja u kvizu „Ko je na vrhu“.

foto: Printscreen

"Mislim da sam, nakon 10 godina, dala svoj maksimum emisiji „Sve za ljubav“. Bio mi je potreban odmor od konstantnih putovanja. Osećala sam sve veću potrebu da promenim posao, emisiju i da budem u Beogradu. Ugovor mi je istekao i htela sam da napravim pauzu od barem godinu dana kako bih videla šta želim. U periodu kada sam ja prestala da radim emisiju, prekinuto je i emitovanje. Meni je bio potreban novi izazov, nadogradnja jer više nisam videla prostor za napredovanje u okviru emisije koju sam radila", rekla je Katarina.

Katarina je požljivo birala sledeći projekat i angažman na kvizu „Ko je na vrhu“ je došao u pravom trenutku, baš onda kada je bila spremna da počne da radi nešto novo.

foto: Printscreen

"Kviz „Ko je na vrhu“ predstavlja potpuno nov format koji je edukativan, ali i zabavan. Humanitarnog je karaktera i novac koji osvoje naše poznate ličnosti prosleđuje se onima kojima je najpotrebniji. Potpuno je drugačije u odnosu na emisiju koju sam radila punih 10 godina. Izuzetno mi prija promena", istakla je voditeljka.

„Ko je na vrhu“ je porodični kviz koji je zabavan i prilagođen svim generacijama. Mnoge naše poznate ličnosti su morale da savladaju strah od visine i gledali smo do sada veoma smešne situacije kada zbog straha i udara adrenalina daju pogrešne odgovore na pitanja koja sigurno znaju.

"U tome i jeste čar ovog kviza. Zaista predstavlja pravi izazov i drago mi je što radim radim nešto što do sada nije viđeno kod nas. Atmosfera na kvizu je uvek odlična, non-stop se smejemo i mislim da u tome i jeste poenta, da se tokom tih sat vremena dobro zabavimo i da nekome pomogemo".

foto: Printscreen

Kviz „Ko je na vrhu“, pored Katarine, vodi i njen kolega Milan Kalinić. Voditeljski par je u prošlosti sarađivao pet godina.

"Navikla sam se na Milana, na njegov smisao za humor, na način na koji komunicira i mislim da je već godinama jedan od naših najboljih voditelja. Drago mi je što smo ponovo zajedno pred kamerama", kaže Katarina Šišmanović.

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...