LUNA JE POZVALA GAGIJA I GRCALA U SUZAMA: A onda iznela NOVE detalje o ocu! Svi vrištali od smeha! A tek kad čujete šta je Sloba rekao! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OD SUZA DO SMEHA

LUNA JE POZVALA GAGIJA I GRCALA U SUZAMA: A onda iznela NOVE detalje o ocu! Svi vrištali od smeha! A tek kad čujete šta je Sloba rekao! (VIDEO)

Stars -

Luna Đogani je u toku svog učešća u rijalitiju "Zadruga" često iznosila u javnosti detalje iz svog privatnog života, ali i života njenih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas.

Luna je pozvala preko telefona oca i grcajući u suzama razgovarala s njim.

"Tatice, gde si me pustio. Pogledaj šta sam uradila? Uništila sam sebi život i vama i sebi". Poludela sam totalno sam luda, ne zna šta da radim", jecala je blogerka.

I nakon telefonskog razgovora, Luna nije mogla da sakrije emocije pa se prisetila jedne zanimljive situacije koja je sve nasmejala do suza.

Embed the video NABOJ EMOCIJA: Luna se rasplakala nakon Gagijevog poziva, Sloba je smirivao Autoplay ON OFF

"Moj tata inače nikad ne ide na roditeljski i ja ga zamolim da ode jednom i kažem mu: Treba mi za ekskurziju, mnogo mi je bitno da poneseš blokčić i da zapisuješ, jer ništa nećeš zapamtiti. On meni kaže: Otići ću, nisam retard da ne zapamtim. I ništa, vraća se on kući i ja ga pitam šta se desilo, a on meni kaže: Jao, pa ništa nisam zapisao. Ja ga pitam zašto nije, a on mi kaže: Pa, brzo je diktirala", ispričala je Luna nakon čega su svi prasnuli u smeh.

Nakon toga, Sloba Radanović je ispričao svima kako je izgledao njegov razgovor sa Gagijem.

"A sad kad smo se čuli, kaže on meni: E, gde si Slobo. I onda ništa, tišina dve sekunde i onda kaže: Pa šta se dešava sa vama", pričao je kroz smeh Sloba.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GAGI NAGOVARA ANABELU DA OPET RADE ZAJEDNO: Svetu treba jedan ĐOGANI RIJALITI (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track