SLOBA PRETI DA ĆE POČINITI ZLOČIN: Zbog Lune i Kije ću završiti u zatvoru! (FOTO)
Foto: Printscreen

SVAĐA

SLOBA PRETI DA ĆE POČINITI ZLOČIN: Zbog Lune i Kije ću završiti u zatvoru! (FOTO)

Stars -

Sloba Radanović ponovo se žestoko posvađao sa svojom bivšom devojkom Lunom Đogani i poručio joj da će zbog nje i svoje još uvek zakonite supruge Kije Kockar počiniti zločin i završiti u zatvoru.

foto: pritnscreen jutjub

Nakon što se pevač opustio u bazenu sa ženom, blogerka je pobegla kod hotela i počela da plače. Sloba je tada ustao i otišao kod nje kako bi je utešio i smirio, ali mu je ona poručila da je ne dodiruje.

foto: Printscreen Youtube

"Ne želim da komuniciram s tobom! Ne želim da te gledam, ne dodiruj me", histerisala je Luna.

foto: Printscreen

"Šta sam sad skrivio? Šta ti to smeta? Ja ne želim da te gledam kako plačeš, a ti misliš da sam ja o svemu ovome dogovorio. S.re mi se od tebe! Pre ću ruke sebi da isečem nego da se prodam, jer ja nisam takav čovek. Sve što ti kažem je dobronamerno, a ti me predstaviš kao kretena", vikao je Sloba, a Luna je nastavila da mu prebacuje kako se ne bori dovoljno za nju:

"Ti da si hteo da budeš sa mnom, ti bi bio, ali ti znaš da ovde ne možemo da budemo zajedno".

Pevača je ovo žestoko iznerviralo, pa je počeo da urla na Lunu i rekao je nešto što je mnogima "zaparalo uši".

foto: PrintScreen

"Povraća mi se sad, hvata me mučnina koliko ti lažeš! Praviš žrtvu od sebe, kanališ se, devojko! Ti se takvim izjava spuštaš na nivo Mace Diskrecije. Ja ti to kažem dobronamerno, znaš, da ti otvorim oči. S.re mi se toliko od tog tvog stava, kunem ti se da ti se neću više obratiti nikada! Boli me k.rac više i za tebe i za Kiju! Samo nastavite da mi pravite sranja, ima da završim u zatvoru zbog tebe i nje, kunem se! Da uradim nešto što ne treba! Izvrćeš moje reči, ja dolazim kod tebe da pričam, idem protiv sebe, a ti pričaš da ja imam dogovor neki", besneo je Sloba dok ga je Luna ćutke posmatrala i plakala.

Povređuje se Radanović udarao glavom o zid

foto: Printscreen YT

Posle svađe s Lunom, Sloba je otišao u čošak i osamio se, a onda je u naletu besa počeo da povređuje sebe. Kad mu je blogerka prišla da porazgovaraju, opet su se posvađali, a pevač joj je zamerio što mnogo pije.

- Ti si devojka, treba da budeš dama, a ne da se našljokaš i praviš budalu od sebe! Je l' to shvataš? S tobom ne postoji poenta za razgovor, jer ti ništa ne kapiraš - rekao joj je Sloba i dodao da je "glupava", a potom je počeo da udara glavom o zid.

(Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Printsckrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track