LOMILA SVE PRED SOBOM: Žestoka svađa između Goce i Mace, a onda se umešao Bane! LETELO PERJE! (VIDEO)
Foto: printScreen jutjub

brutalna rasprava

LOMILA SVE PRED SOBOM: Žestoka svađa između Goce i Mace, a onda se umešao Bane! LETELO PERJE! (VIDEO)

Stars -

Učesnice rijalitija "Zadruga" Gordana Džehverović i Maca Diskrecija sinoć su se žestoko posvađale, a sve zbog toga što mlada takmičarka danima ne pere čaše i tanjire posle obroka.

Naime, Goca ju je uporno upozoravala da povede računa o sebi i da poštuje njen rad i trud koji ulaže kako bi čistoća u Beloj kući bila na zavidnom nivou, ali Maca nije želela da je posluša.

Bane Čolak je slušao njihovu raspravu, a onda je iz najbolje namere pokušao da joj objasni da niko do sada nije odreagovao po nečijem naređenju, a to je Gocu izbacilo iz takta, pa je počela da lomi sve pred sobom.

"Ne možeš nikoga da teraš da radi, shvati to", rekao je Bane.

"Dobili ste pismo da treba da radite! Perite zbog sebe! Kakav je to način? Ne mogu da razumem da neko može da se ponaša tako! Ravnjaš se sa Macom", rekla je Goca.

Teodoru Džehverović, njenu ćerku ova rasprava je dotukla, jer nije mogla da gleda kako se njena majka raspravlja sa ukućanima, a ono što je primetila navelo je da se zabrine za Gordanino zdravlje.

"Nikad je mršaviju nisam videla! Ne znam šta se dešava sa njom, da li zato što ne jede ili ima šećer. Na njoj samo vidim oči i kosu! Mnogo je smršala, je.em ti sve kad sad moram i za ovo da se nerviram", rekla je Teodora.

foto: printscreen Jutjub

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEVIĐENI SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA: Evo u kakvom je stanju Aca Lukas došao na snimanje (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track