BIVŠI ZADRUGAR ČEKA BEBE: Janjuš ubo trojku! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

HIT

BIVŠI ZADRUGAR ČEKA BEBE: Janjuš ubo trojku! (FOTO)

Stars -

Bivši učesnik "Zadruge" Marko Janjušević Janjuš po drugi put će postati otac. Njegova radost je još veća jer su on i njegova supruga Ena na poslednjem ultrazvučnom pregledu saznali da će dobiti trojke.

foto: Printscreen Instagram

Košarkaš je oduševljen ovim saznanjem i odmah po izlasku iz ordinacije se pohvalio svojim pratiocima na društvenim mrežama. On je objavio snimak sa ultrazvuka na kojem se jasno vidi da Ena nosi trojke.

foto: Printscreen

Janjuš je ispod slike na Instagramu napisao da je presrećan. Janjušević već ima ćerku, koja mu je najviše nedostajala za vreme dok je bio u rijalitiju i koju je stalno pominjao.

foto: Printscreen

- Kruna je slučajno, pravim samo trojke, presrećan - napisao je Marko Janjušević, nakon čega su usledile čestitke i pitanja kako će se snaći sa tri bebe.

Bivši košarkaš, inače, osim toga što će morati da se pripremi za proširenje porodice, mora da nađe način da zaradi čak 50.000 evra. Ta suma mu je potrebna da plati penale televiziji Pink jer je prekršio ugovor kad je pobegao iz "Zadruge". On više nije mogao da izdrži da bude u rijalitiju pa je razvalio vrata i samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima.

Kurir.rs/ I. B./ Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JOŠ ŽEŠĆI I PROVOKATIVNIJI KUPAĆI: Jelena Karleuša potpuno pomutila razum muškarcima! VRELO DA VRELIJE NE MOŽE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja