SMEHOTRESAN TRENUTAK SA KIJINOG ROĐENDANA: Slobu REČI OVE PESME sustigle BAŠ PRED ROĐENOM ŽENOM, REAKCIJA NEPROCENJIVA! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

ZAIGRAO, ZAPEVAO, PA SE POKAJAO

SMEHOTRESAN TRENUTAK SA KIJINOG ROĐENDANA: Slobu REČI OVE PESME sustigle BAŠ PRED ROĐENOM ŽENOM, REAKCIJA NEPROCENJIVA! (VIDEO)

Stars -

Pošto se ponovo posvađao sa bivšom devojkom Lunom Đogani kod kapije rijalitija, gde je ona bila okružena obezbeđenjem, i rekao joj da je "od sada više ne vidi", Sloba Radanović vratio se na proslavu rođendana i dalje zakonite supruge Kije Kockar, ni ne sluteći šta ga čeka.

Pošto je odbrusio:

"Naljutila se na mene što đuskamo, ma briga me, boli me ku.ac", objašnjavajući Kiji i ostalim ukućanima Bele kuće svoje kratko odsustvo dogodilo se nešto neverovatno!

Kako ga je ritam pesme koju izvodi poznata pevačica Goga Sekulić, zaigrao je, pa i zamalo zapevao: "Nek te ljubi ljubavnica, nek te služi sluškinja, a život živi sam sa sobom, ovo je poslednje zbogom"!

foto: Youtube screenshot

Kija je, pak, to učinila pokazujući na njega i osmehujući se sa ostalima, dok je on od šoka šta ga je upravo snašlo rukom odglumio pucanj u sopstveno čelo.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track