MILOŠ TEODOSIĆ UŽIVA BEZ SUPRUGE: Teo dočekao zoru s kumom! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

PAPARACO

MILOŠ TEODOSIĆ UŽIVA BEZ SUPRUGE: Teo dočekao zoru s kumom! (FOTO)

Stars -

Dok Jelisaveta Orašanin Teodosić uživa s drugaricama po prestoničkim lokalima, njen muž Miloš Teodosić provodi se s kumom Filipom Živojinovićem!

foto: Dragana Udovičić

Naš paparaco uslikao je košarkaša u društvu budućeg supruga Aleksandre Prijović, i to u njegovom lokalu na Dedinju. Teodosić je u restoran stigao nešto posle 22 časa u društvu nekoliko drugara, a Filip ih je dočekao i smestio za svoj sto.

foto: Dragana Udovičić

Nakon što su večerali, budući kumovi su nazdravili, a mogli smo da primetimo da je Teo veoma raspoložen. On se sve vreme smejao i šalio, ali je i ljubazno pozirao i ćaskao s fanovima koji su ga pitali da se slikaju s njim. Mnogi gosti restorana komentarisali su da ih je Teodosićev stav prijatno iznenadio, s obzirom na to da na televiziji i u medijima deluje vrlo ozbiljno.

foto: Dragana Udovičić

Ono što smo tokom večeri mogli da primetimo jeste da je košarkaš sve vreme gledao u telefon, što i ne čudi jer je isto veče i Jelisaveta izašla u provod!

foto: Dragana Udovičić

Atraktivna glumica je na društvene mreže postavila fotografiju iz jednog prestoničkog restorana, a s obzirom na to da je obukla ultrakratku haljinu, u kojoj su njene duge noge dolazile do izražaja, ne iznenađuje nas što je Miloš sve vreme proveravao gde je i šta radi njegova supruga.

foto: Instagram

Košarkaš je s prijateljima ostao u restoranu do kasno iza ponoći, a kad je rešio da ide kući, pozvao je taksi i uputio se ka svom luksuznom penthausu na Vračaru, koji je nedavno kupio.

Za muške oči Seksi Prija

foto: Kurir

U klub se u jednom trenutku Teu i Filipu pridružila i Aleksandra Prijović. Pevačica je bila obučena ležerno kao da u restoranu nema gostiju, što nije promaklo našem paparacu.

(Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track