SUBOTIĆEVA JE JEDVA PODNELA UGRADNJU SILIKONA, A SADA PRIZNAJE: Evo od kog novca je David platio plastičnu operaciju!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENO

SUBOTIĆEVA JE JEDVA PODNELA UGRADNJU SILIKONA, A SADA PRIZNAJE: Evo od kog novca je David platio plastičnu operaciju!

Stars -

Aleksandra Subotić, bivša učesnica rijalitija „Parovi“, napustila je juče jednu beogradsku kliniku za estetsku hirurgiju u pratnji svog oca Karađorđa, ćerkice Magdalene i njene dadilje nakon što je uvećala grudi, a otkrila je od kojih para platila tu hiruršku intervenciju.

"Na ugradnju silikona sam se odlučila nakon što je David dobio 3.000 evra u kazinu u Londonu, kuda je otišao kako bi nabavio materijale za svoju novu modnu kolekciju. Igrao je na slot-aparatu u kojem se vrte pandice i, budući da ga i inače zovem po toj životinjici, izgleda da su nam pande bile talične. Kada mi je rekao da mi novac daje da ugradim silikone, protivila sam se jer sam htela da uštedimo za našu novu kuću, koju gradimo u Veterniku. Međutim, David je insistirao i prihvatila sam, tako da sam otprilike i potrošila sve pare koje je zaradio na ovu intervenciju", kaže Aleksandra i ne krije da je oporavak nakon operacije vrlo težak.

"Kada legnem, grudi su mi toliko teške, da imam osećaj kao da neko sedi na meni. Sve ovo sam podnela teško jer sam vrlo osetljiva i plašljiva. Ipak, vrlo sam srećna jer sam konačno uvećala grudi. Uvek sam želela da imam velike grudi, jer sam krupna devojka i mislim da će na meni delovati prirodno. U pitanju je jača petica. Osim što su mi ugrađeni silikoni, izvađeno mi je i salo iz stomaka i prebačeno u grudi, tako da su me nove grudi i stesale. Jednim potezom sam ulepšala dva dela tela", sa osmehom kaže Aleksandra i otkriva da je zbog nje jedna pacijentkinja zamalo odustala od operacije.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja