NAKON ŠTO JE NAPUSTIO RIJALITI: Miki otkrio Nadeždinu i njegovu TAJNU, evo i koju!
Foto: Printscreen

IZNEO DETALJE NJIHOVOG ODNOSA

NAKON ŠTO JE NAPUSTIO RIJALITI: Miki otkrio Nadeždinu i njegovu TAJNU, evo i koju!

Stars -

Miki Đuričić napustio je u petak svojevoljno rijaliti "Zadruga". Nakon toga, produkcija je donela odluku da ga diskvalifikuje.

Kada je izašao, pčelar iz Kupinova je otkrio svoje razloge zašto je napustio Belu kuću, a osim toga, izneo je i neke detalje o Nadeždi Biljić.

foto: Printscreen Pink Tv

"Ja sam Nadeždi govorio da ne treba odavati ničije tajne da bi dobila nešto, mada njoj neke stvari ne možeš objasniti. Čim natovari Miljanu Kulić sebi na vrat, natovarila je i meni, a meni to ne treba. Nadežda je meni prijala, zaista, ali mi smo dva sveta različita. Pokušavao sam da joj objasnim neke stvari i nisam želeo da od nje napravim nešto ružno ", ispričao je Miki u emisiji "Premijera",, a zatim dodao:

foto: Printskrin Youtube

"Uvek sam joj davao savete, da pazi šta radi, da ne naseda na provokacije, izvlače iz nje informacije, a ona me nije slušala. Razočaran sam u nju, nisam se ni "ohladio", ona se već grli sa Banetom. Prijali smo jedno drugome, ovo nije neka velika ljubav, ali... Ona ništa nije skontala šta joj ja pričam. Ona je u suštini dobar čovek, ali jako naivna".

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track