OVO JOJ SE NEĆE SVIDETI: Borin drug izneo ŠOKANTNE DETALJE iz prošlosti Ana Marije! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠKAKLJIVI detalji

OVO JOJ SE NEĆE SVIDETI: Borin drug izneo ŠOKANTNE DETALJE iz prošlosti Ana Marije! (VIDEO)

Stars -

Drugovi Bore Santane izneli su šokantne detalje o učesnici rijalitija "Zadruge" Mariji Ani Smiljanić.

Naime, izvesni Peks, koga su poslednjih meseci zadrugari često spominjali zbog navodne veze sa Marijom Anom Smiljanić otkrio je nepoznate detalje.

"Slagala je za mene da smo se samo viđali zbog auta i popravke kola. Ja neću da iznosim sve detalje. Neću da je kompromitujem, ona je dovoljno iskompromitovana. Nismo se samo viđali zbog auta. Filip je dobar dečko, krivo mi je što je omalovažavala tog dečka i pričala da mu je davala 20 evra da je časti za njen rođendan. Napravila je kao da je dečko klošar, a on je dobar i ljudi ga vole. On je prirodan i uopšte se ne folira. To mi se nije svidelo, što je omalovažavala dečka kog voli. Slagala je i da smo se mi viđali samo zbog auta. Mada mi to nije za pohvalu, iako je ona atraktivna devojka, malo me je sramota",rekao je Borin drug.

Peks je u Beloj kući često spominjao i Đomla Panamera, za vreme svog boravka na luksuznom imanju, a on je prethodne noći ispičao i sve ono o čemu je Panamera govorio.

foto: Printscreen Daily Motion

"Đomla i ja nismo kumovi, on radi za mene. Držao sam ga, pomagao sam mu. Slagao je za slike. Poslao je moju sliku Mariji Ani, ali ja mu to nisam rekao. Ja se ne stidim, poslao bih joj i ja, ali nisam on je poslao tu sliku. Posle toga su oni bili na splavu, Marija Ana me je zvla da dođem, ja to nisam hteo, rekao sam mu da plati pesmu 50 eura. Ona se valjda raspametila zbog toga, sutradan smo popili piće, i nismo se viđali samo zbog automobila", naveo je Peks.

Borin drug je izneo škakljive detalje iz pevačicine prošlosti koji će je, verovatno, veoma povrediti kada za njih bude saznala.

Filip to zna, on odlično zna ko sam ja. Ona je izmišljala kvarove i dolazila kod mene. Imam lepo mišljenje o Filipu, a ona je dobra devojka, ima dobru dušu. Ona je slobodnija devojka, pevala je u kafani kod mog druga, on ju je zaključavao da mu peva do 10 ujutru. Ona je devojka pevačica, krvav je to dinar. Slobodnija je to veza ili malo ozbiljnija kombinacija. Ona javno govori da mu je davala 20 evra da je časti za rođendan. Kakva je to devojka? Marija Ana je bila sa mojim drugom iz Loznice dok je bila sa Filipom - rekao je Peks.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja