SKANDALOZNO PRIZNANJE IVANA MARINKOVIĆA: Pretio sam Goci da ću joj iskopati oči!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

ŠOK

SKANDALOZNO PRIZNANJE IVANA MARINKOVIĆA: Pretio sam Goci da ću joj iskopati oči!

Stars -

Ivan Marinković otkrio je da je bivšoj supruzi Goci Tržan pretio da će joj iskopati oči i polomiti prste.

foto: printscreen happy.tv

Učesnik "Parova" odgovarao je na pitanja na poligrafu i izneo niz šokantnih detalja o svom životu i petogodišnjem braku s pevačicom. Na pitanje da li je istina da je prema bivšoj supruzi bio loš i da se ponašao očajno, Ivan je odgovorio da to nije tačno.

foto: Happy printscreen/Parovi

- Za vreme našeg petogodišnjeg braka bio sam savršen otac i suprug. Prema Goci sam bio dobar. Dok smo bili u braku, bilo je lepo. Neposredno posle razvoda bili smo u odličnim odnosima, ja sam čak išao na kafu s njom i njenim sadašnjim suprugom Rašom. Problemi su počeli kada sam želeo da me ona oslobodi hipoteke na stan moje majke koji smo založili kada smo u toku braka digli kredit za naš stan - počeo je Ivan i dodao da je tada pretio Goci.

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

- Hteo sam da me oslobodi toga jer sam želeo da dignem svoj kredit, a nisam mogao jer sam bio solidarni dužnik. Tada sam joj poslao poruku: "Ne budeš li mi skinula hipoteku, ako me izradiš za stan, iskopaću ti oči i polomiti prste." Ona me je isti dan prijavila policiji i oni su me priveli. Nisam to stvarno mislio, samo sam bio iznerviran. Kada sam to ispričao sudiji i rekao da sam bio uznemiren, pustili su me jer su videli da ne mislim stvarno da to uradim - ispričao je Marinković i šokirao cimere.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

- Nisam kažnjen za tu pretnju u smislu da odem u zatvor, tačnije morao sam da uplatim oko 50.000 dinara u humanitarne svrhe. To je sve - rekao je on. Inače, Marinković je ispričao i kako je nakon razvoda od Goce i majčine smrti zapao u loše psihičko stanje i da je gladovao.

foto: Printscreen/TV Happy

- Nisam imao šta da jedem, bilo mi je baš teško. Sestra mi je pomagala, ali ni ona nije imala mnogo. Samo mi znamo kako nam je bilo. Retko ko mi je pomagao, bliža familija. Tetka me je zvala na ručak i prijatelji su mi davali da jedem. Tada nisam mogao da radim, nisam bio sposoban da privređujem. Kad izađem iz rijalitija, novac ću da uložim u biznis ili ću naći posao. Neću da dozvolim da gladujem - rekao je kroz suze Ivan.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Zna šta će s honorarom Isplatiću ćerki alimentacije

Iako mnogi optužuju Marinkovića i govore da će se po izlasku iz rijalitija vratiti alkoholu, on kaže da to nije tačno i da će od novca koji dobije najpre svojoj ćerki iz braka s Gocom Tržan isplatiti zaostale alimentacije. Njemu je postavljeno pitanje da li po izlasku iz rijalitija namerava da plati zaostale rate alimentacije. - Apsolutno da. Kada već sedim ovde i zarađujem novac, hvala dragom bogu i televiziji Hepi, nameravam sve da platim. Nisam ovde došao da džabalebarim - rekao je Marinković i dodao da će se potruditi da njegovo dete koje čeka s Miljanom Kulić upozna sestru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track