KIJA NA KORAK DO POMIRENJA SA SLOBOM? Evo kako supružnici BUDE STARE STRASTI!
Foto: Youtube screenshot

STARA LJUBAV

KIJA NA KORAK DO POMIRENJA SA SLOBOM? Evo kako supružnici BUDE STARE STRASTI!

Stars -

Sloba Radanović i njegova supruga Kija Kockar na korak su do pomirenja. Supružnici su imali emotivni razgovor, a pevač je stjuardesi poručio da treba da povrate strast koju su imali.

foto: Youtube screenshot

Učesnik "Zadruge" izgleda da je konačno presekao i odlučio s kojom ženom će da bude. Kako je poslednjih nedelja u jako lošem odnosu s Lunom Đogani, zbližio se sa Kijom. Pevač je sa suprugom imao zanimljiv razgovor, ali mu je stjuardesa zamerila što je ljubavnici dao čokoladicu.

foto: Printscreen

"Samo sam otvorio kutiju i ubacio joj čokaladu. Nije bilo ništa", pravdao se Sloba i otkrio da bi mu značilo kada bi se Kija zbližila s njegovim roditeljima.

"Hoću, ali ja imam jedan spisak želja, za mene da učiniš. To se tiče samo tebe, ne treba oni ništa da rade. Hoću da priznaš da si pogrešio. Biće tu moja porodica, tvoji roditelji", rekla mu je ona.

foto: Printscreen Dailymotion

Radanoviću je stalo da se pomiri sa ženom, pa je pristao na sve, a onda joj je predložio da se ponovo zbliže.

foto: Youtube screenshot

"Nama treba da povratimo tu strast i bliskost, to smo izgubili."

foto: Printscreen/Youtube

Neposredno pre toga, Sloba je razgovarao s Drvetom mudrosti, a na pitanje s kojom devojkom mu je prijatnije, on je otkrio:

foto: Printskrin

"Obe su na svoj način prijatne. Obe su ljubavi za sebe. Ne bih da produbljujem tu temu. U boljim sam odnosima s Kristinom, makar komuniciram, s Lunom ne komuniciram. Ne znam šta sam toliko uradio da Luna ne bi razgovarala sa mnom, ali dobro! Ništa me više ne zanima na tu temu. Bukvalno sam jedno drvo postao", rekao je Sloba, dok je Kija pred svima otkrila da muž želi da joj se vrati.

foto: Printscreen/Daily motion

"Slobodan želi da se pomiri sa mnom, on i te kako želi da bude sa mnom, samo nije siguran da li je to moja osveta ili ne, to su njegove reči. Pa onda ako ga ja slučajno za*ebem, da ima da bude kod Lune", rekla je Kija bez ustezanja, što je dodatno razbesnelo Đoganijevu, pa je nastala svađa.

foto: Printscreen

"Sklonila sam se od njega nakon Kijinog rođendana, jer sam tada shvatila da je spreman na sve. Tada sam shvatila da je patološki lažov. Nisam još spremna na to da kažem da je loš čovek, ali je patološki lažov", rekla je Luna.

Ogovarao ljubavnicu kod supruge Luna je nenormalna i labilna

foto: Printscreen YT

Luna Đogani prišla je svom bivšem dečku i poručila mu da joj se više ne obraća jer je saznala da ju je ogovarao kod Kije.

"Šta si pričao Kristini o meni? Ona mi je rekla da si pričao neke stvari iz mog privatnog života. Kako ja tebi da posle svega verujem? Kako te nije bar malo blam?" vikala je Luna, a Sloba se pravdao da ne zna o čemu priča.

Tada je došla Kija i poručila:

"Nemoj da se praviš lud, je l' smo pričali do sedam ujutro? Rekao si da je labilna. Pričao si da je labilna, da je nenormalna. Ti gledaš da ako ne uspeš sa mnom, budeš s njom", vikala je Kija.

(Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track