ZAVRŠILO SE U SUZAMA: Sloba i Kija se žestoko posvađali! MUKA MI JE OD TVOJIH LAŽI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

NIJE DUGO TRAJALO

ZAVRŠILO SE U SUZAMA: Sloba i Kija se žestoko posvađali! MUKA MI JE OD TVOJIH LAŽI! (VIDEO)

Stars -

U Zadruzi je pred sam početak žurke nastala velika tenzija zbog rasprave Kristine Kockar i Slobe Radanovića koji je odmah posle emisije prišao Luni Đogani i poklonio joj čokoladicu.

foto: Printscreen Youtube

Naime, Sloba je to uradio zbog toga što zna da je njegova bivša devojka voli, pa je na taj način želeo da je oraspoloži. Međutim, Kija je to drugačije protumačila pa je uplakana napustila Belu kuću i izolovala se ispred rehaba.

Zadrugar je na sve načine pokušavao da joj objasni da nije imao lošu nameru, a onda je Kija otvorila dušu pitajući ga kako mu nije žao da se tako ophodi prema njoj.

"Dosta mi je svega, Slobodane! Kako ti nije žao? Morao si ti da joj daš čokoladicu! Zašto nije neko drugi", pitala je Kija.

"Ja sam tako želeo, eto", rekao je Sloba.

"Skloni se od mene! Uvek bežiš kao neka pi*kica! Nemoj više da mi govoriš da me voliš", vikala je Kristina.

"Da se sklonim? Šta sam ti uradio? Rekao sam da hoću da budem kul! Rekao sam ti da te volim, ali ne mogu da ti objasnim", ovim odgovorom ju je Radanović šokirao.

Kockareva nije mogla da veruje šta joj je u tom trenutku njen još uvek zakoniti suprug odgovorio, pa je samo jednom rečenicom odlučila da prekine ovaj razgovor.

foto: Printscreen Youtube

"Muka mi je od tvojih laži! Kako te nije sramota da mi šapućeš, a onda dođeš da se brecaš! Šta sam ti učinila?! Nikad da mi se više nisi obratio", rekla je Kija nakon čega ju je Sloba napustio.

Kija je bila utučena zbog njegovog poteza, a kako je sve to izgledalo.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POČASTILA MUŠKARCE: Dejana Živković izbacila grudi u prvi plan! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track