TRAVELLAND EKSKLUZIVA: LETUJTE U LUKSUZNOM PORODIČNOM HOTELU PO CENAMA SNIŽENIM I DO 52%!
Foto: Promo

TRAVELLAND EKSKLUZIVA: LETUJTE U LUKSUZNOM PORODIČNOM HOTELU PO CENAMA SNIŽENIM I DO 52%!

Stars -

Tražite kvalitetan, moderan i udoban smeštaj za porodično letovanje u Grčkoj? Na pravom ste mestu jer pogodnosti koje vam ovom prilikom pruža turistička agencija ,,Travelland’’ ne smete propustiti! Više od dve decenije ,,Travelland’’ uspešno organizuje savršena porodična letovanja a ove godine baš takvo sebi možete priuštiti i vi, i to uz aktuelne popuste i do 52% za jedan od najlepših i najekskluzivnijih hotela na egejskoj obali - Miraggio Thermal Spa & Resort sa 5 zvezdica!

foto: Promo

Na krajnjem jugu Kasandre, poslednjem prstu Halkidikija, nalazi se naselje Paliuri. Oko 122 km ga deli od centra regije Soluna i oko 15km od nadaleko poznatog letovališta Pefkohori. Na veličanstvenoj plaži u blizini Paliurija smešteno je termalno spa odmaralište Miraggio sa 5 zvezdica. Nalazi se u prirodnom okruženju, na zelenilom bogatoj padini sa prelepim pogledom na Egejsko more.

foto: Promo

Hotel raspolaže otvorenim bazenom i luksuznim spa centrom. Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Na raspolaganju su vam takođe sadržaji za sportove na vodi i teniski tereni a ukoliko poželite hotel vam može organizovati i iznajmljivanje automobila i bicikla. Hotelska plaža je dugačka, sa postepenim ulaskom u vodu te je kupanja za one najmlađe veoma pogodno. Sam hotel je idealan za porodično letovanje a naročito je zabavan deci zbog mnogobrojnih sadržaja namenjenih upravo njima. U restoranima odmarališta možete uživati u ukusnim obrocima, dok se u barovima možete opustiti uz raznovrsna pića i osveženja. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate usluge polupansiona ili punog pansiona.

foto: Promo
foto: Promo

Prostrane i lepo uređene sobe u Miraggio hotelu nude modern i elegantan nameštaj. Pojedine smeštajne jedinice imaju sopstveni bazen a svaka smeštajna jedinica sadrži klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i terasu ili balkon sa pogledom na more ili na vrt.

foto: Promo
foto: Promo

U turističkoj agenciji ,,Travelland’’ traju velika sniženja pa tako u Miraggio Thermal Spa & Resort-u sa 5 zvezdica možete letovati veoma povoljno, po cenama niženim i do 52%! Ne propustite ovu sjajnu ,,Travellandovu’’ i priredite svojim najdražima leto za pamćenje! Sedmodnevni odmor za dvoje odraslih i dvoje dece u smeštajnoj jedinici Junior Suite uz uslugu noćenja sa doručkom u ovom fantastičnom i luksuznom resortu košta već od 1026€.

foto: Promo
foto: Promo

Iz ,,Travellanda’’ poručuju da svi zainteresovani što pre rezervišu svoj odmor jer je u Miraggio hotelu, jednom od najpopularnijih hotela iz ,,Travellandove’’ ponude, ostalo još veoma malo slobodnih kapaciteta. Pomenuti popusti traju do 31. maja!

foto: Promo
foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/

(Promo - teskst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track